French auriu

template PcP-p01
Pasul 1.

 

template PcP-p02
Pasul 2.

  • aplicăm gel de bază în strat subţire şi uniform pe unghia naturală, polimerizăm în lampa UV 1 minut
  • aplică gel de construcție Karat Ice pe patul unghiei şi pe şablon la forma şi lungimea dorite, polimerizăm în lampa UV 1 minut
  • îndepartăm şablonul
    Gelul Karat Ice este un gel de construcție extra-vâscos de clasă profesională, având claritatea cristalului de gheață, se polimerizează fără degajare sesizabilă de căldură! Datorită flexibilității sale unice poate fi folosit atât ca protecție de gel pe unghiile naturale cât și pentru extensiile scurte.

 
 
 
 
 

template PcP-p03
Pasul 3.

  • prelungim patul unghiei cu gel cover Karat Diamond 4
    Karat Diamond 4 este un gel cover profesional cu nuanță naturală, roz-bej, cu o tentă subtilă de mov. Cu sclipici perlat foarte fin pentru o culoare pe unghii mult mai intensă decât a gelurilor cover obișnuite! Un gel sofisticat, superb pentru prelungirea patului unghiei în manichiura french cu pretenții! Își păstrează culoarea cu textură sclipitoare în timp, fără să se modifice.
    Se aplică cu ușurință și se poate utiliza și ca gel de construcție, fiind autonivelant, flexibil, și cu o foarte bună aderență pe unghii.
    Timp de polimerizare foarte scurt – UV (2minute – 36W) sau LED (30 secunde – 18W).

 
 
 
 
 
 

template PcP-p04
Pasul 4.

  • realizăm forma corectă a unghiei aplicând gel de construcție Karat Ice, polimerizăm la lampa UV 15 secunde si apoi strângem cu penseta specialăpentru realizarea curburii, polimerizăm în lampa UV 2 minute.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

template PcP-p05
Pasul 5.

  • degresăm cu nail cleaner și pilim la forma corectă, utilizînd un gel care nu curge, această etapă este o formalitate

 
 
 
 
 
 

template PcP-p06
Pasul 6.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

template PcP-p07

Pasul 7.

  • aplicăm top gel în două straturi pentru a sigila unghia, primul strat polimerizare 30 secunde al doilea strat polimerizare 2 minute, aplicăm top gel și pe spatele unghiei unde am aplicat gel colorat

 
 
 
 
 
 

template PcP-p08
Pasul 8.

  • ulei de cuticule și masăm ușor zona
Tagged

Lasă un răspuns