Tatuaj floare galbenă

Unghii-coperta-blog-104

Model de toamnă, realizat pe formă ovală, french alb de interior și la final aplicat un tatuaj.

 

 

 

 

 

 

 

template PcP-p01Pasul 1.

-aplicăm soluţie pentru îndepărtat cuticula
-împingem cuticula cu un instrument de inox
-îndepărtărtăm luciul natural al unghiei cu o pilă de granulație 180, pilim vârful unghiei pe rotund
-îndepărtăm praful de pe unghie cu un pămătuf și degresăm cu nail cleaner

 

 

 

 

 

 

template PcP-p02Pasul 2.

-montăm şablonul sub unghia naturală în prelungirea acesteia
-aplicăm primer pe unghia naturală
-aplicăm gel de în strat subţire şi uniform pe unghia naturală,
-polimerizăm în lampa UV 2 minute

 

 

 

 

 

 

template PcP-p03Pasul 3.

-aplică gel de construcție Karat Ice pe patul unghiei şi pe şablon la forma şi lungimea dorite, polimerizăm în lampa UV 1 minut
-îndepărtăm șablonul

 

 

 

 

 

 

template PcP-p04Pasul 4.

-prelungim patul unghiei cu gel cover Gelaxyo Karat Natural 1  este un gel cover de construcție profesional, autonivelant, având nuanța nude deschis, o culoare care se potrivește oricărui tip de piele. La polimerizare dă o ușoară senzație de încălzire și se poate pili foarte ușor. Perfect pentru realizarea manichiurii french.

 

 

 

 

 

 

template PcP-p05Pasul 5.

-realizăm frenchul cu gel de constructie alb
-polimerizăm 1 minut apoi strângem cu penseta inversă

 

 

 

 

 

 

template PcP-p06Pasul 6.

-realizăm forma corectă a unghiei aplicând gel de construcție Karat Ice, un gel de construcție extra-vâscos de clasă profesională, având claritatea cristalului de gheață, se polimerizează fără degajare sesizabilă de căldură! Datorită flexibilității sale unice poate fi folosit atât ca protecție de gel pe unghiile naturale cât și pentru extensiile scurte.

 

 

 

 

 

 

template PcP-p07Pasul 7.

-degresăm cu nail cleaner și pilim la forma corectă, utilizând un gel care nu curge, această etapă este o formalitate

 

 

 

 

 

 

template PcP-p08Pasul 8.

-din gel Karat French Over, desenăm un oval pe mijlocul unghiei, polimerizăm 1 minut

 

 

 

 

 

 

template PcP-p09Pasul 9.

-decupăm un tatuaj, îl ținem câteva secunde în apă, apoi desprindem tatuajul de pe suportul de hârtie și îl aplicăm pe modelul realizat anterior din gelul alb, așteptăm să se evapore apa

 

 

 

 

 

 

template PcP-p10Pasul 10.

-cu gel shimmer realizăm un contur tatuajului, asemănător unei bijuterii

 

 

 

 

 

 

template PcP-p11Pasul 11.

-înainte de sigilare aplicăm primer fără acid pe patul unghiei lângă cuticulă, în acest fel degresăm foarte bine unghia înainte de sigilare, eliminând în acest fel ridicarea gelului în zona cuticulei după câteva zile
-aplicăm top gel în două straturi pentru a sigila unghia, primul strat polimerizare 30 secunde al doilea strat polimerizare 2 minute,
-iar la final aplicăm ulei de cuticule  Ulei pentru îngrijirea cuticulelor. Hrăneşte, hidratatează și previne crăparea cuticulelor.

 

 

 

 

 

 

template PcP-p12
Acestea sunt produsele utilizate
primer non acid Gelaxyo
Primerul Gelaxyo :Karat non-acid are un conținut mărit de rășini care se usucă la aer, lăsând o suprafață ușor lucioasă, pregătind chimic suprafața unghiei pentru o bună aderență a gelului sau a acrylului.
-finish Ultra Finish Gelaxyo
Gelul UV Ultra Finish 1 are un luciu puternic ce rezistă 3-4 săptămâni, este flexibil, nu lasă strat de dispersie și poate fi utilizat atât pe gel, cât și pe acryl. Rezistent la zgârieturi. Fără acid și fără miros
ulei de cuticule, Ulei pentru îngrijirea cuticulelor. Hrăneşte, hidratatează și previne crăparea cuticulelor.
-gel cover de construcție Karat Diamond 1.
Karat Diamond 1 este un gel cover de construcție, profesional, alb, cu un sclipici perlat foarte fin, care îi oferă o strălucire pe unghie mai intensă decât a gelurilor de acoperire clasice. Superb pentru unghii french! Își păstrează culoarea albă cu textură sclipitoare în timp, fără să se îngălbenească!
Se aplică cu ușurință și se poate utiliza și ca gel de construcție, fiind autonivelant, flexibil, și cu o foarte bună aderență pe unghii.
-gel de bază Bonder Gelaxyo
Pentru realizarea unei construcții corecte și durabile de unghii tehnice, Bonderul este primul strat de gel care se aplică pe unghia naturală tratată cu primer, pentru a se asigura o aderenţă mai bună a gelului de construcţie pe unghie. Gelul Bonder Gelaxyo:Karat are vâscozitate mică și proprietăți excelente de aderență, chiar și pe unghiile cu probleme.
-gel de construcție Karat Ice
Gel UV de construcție extra-vâscos de clasă profesională, având claritatea cristalului de gheață, se polimerizează fără degajare sesizabilă de căldură! Datorită flexibilității sale unice poate fi folosit atât ca protecție de gel pe unghiile naturale cât și pentru extensiile scurte.
Iar pentru contur gel shimmer.

Lasă un răspuns