Laleaua – floarea lunii aprilie

Laleaua  înseamnă faimă, pasiune și romantism. Însă în funcție de culoare lalelele au următoarea simbolistică: lalele albe simbolizează iertare, respect, puritate, lalele de culoare crem au o semnificație de angajament. Lalele galbene exprimă gânduri vesele, dar și iubire fără speranță, cele mov duc cu gândul la regalitate, dar simbolizează și renașterea, lalelele roz simbolizează atașament, urări de bine, iar cele portocalii căldura, fericirea și fascinația.

Cele roșii simbolizează iubirea desăvârșită – o legendă din Turcia spune că un prinț, Farhad, s-a îndrăgostit de o fată, pe numele de Shirin. Când prințul a aflat că Shirin a murit, copleșit de durere s-a sinucis – călare s-a aruncat de pe o stâncă. Legenda spune că din fiecare picătură de sânge a apărut câte o lalea de culoare roșu aprins.

Laleaua neagră simbolizează mister, putere și tărie. Punctul negru din centrul unei lalele simbolizează inima unui îndrăgostit plin de pasiune. Nu în ultimul rând lalele șatirate, pestrițe reprezintă ochii frumoși.
Pasul 1.
-aplicăm soluţie pentru îndepărtat cuticula
-împingem cuticula cu un instrument de inox 
Important : cuticula nu se va tăia în ziua în care vom face construcția !
-îndep
ărtărtăm luciul natural al unghiei, cu o pilă de granulație 180, pilim vârful unghiei pe rotund, scurtăm unghia la 1-2mm, îndepărtăm praful de pe unghie cu un pămătuf, degresăm unghia cu nail cleaner -montăm şablonul sub unghia naturală în prelungirea acesteiaImportant: șablonul se va tăia în dreptul colțurilor unghiei pentru a se putea mula perfect sub unghia naturală și pe buricul degetului !

 

Pasul 2.

-aplicăm primer non acid pe unghia naturală

Important: vom aplica primer fără acid de preferință acesta nefiind coroziv !

-aplicăm gel de bază în strat subţire şi uniform pe unghia naturală, polimerizăm în lampa UV 1 minut

 

 

 

Pasul 3.

aplicăm gel de construcție Karat Forming 2, pe patul unghiei şi pe şablon la forma şi lungimea dorite, polimerizăm în lampa UV 1 minut, îndepartăm şablonul tragând de el ușor în jos, realizăm forma corectă cu același gel de construcție Karat Forming 2

 

 

 

 

Pasul 4.

-realizăm forma corectă a unghiei aplicând gel de construcție  Karat Forming 2, polimerizăm 20 secunde apoi strângem cu penseta specială pentru realizarea curburii și continuăm polimerizarea cu penseta înca 2 minute

-degresăm cu nail cleaner și pilim la forma corectă, utilizând un gel care nu curge, această etapă este o formalitate,

-la finalizarea operației de pilire finisăm cu bufferul

-îndepărtăm praful și degresăm cu nail cleaner

 

Pasul 5-9.

Cu oja semipermanenta Gelaxyo pictăm laleaua

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acum poate venii primăvara !

 

 

Lasă un răspuns