Ce probleme au tehnicienele?

Timp de citire: 3 min

Dragilor, mi-am facut un obicei din a aborda aici, impreuna cu voi, subiecte referitoare la unghiute, asa ca astazi va mai povestesc ceva interesant!

Vorbeam zilele trecute cu cateva prietene care activeaza in domeniul unghiilor tehnice si toate se plangeau de aceleasi 3 lucruri!

Sunt convinsa ca multe dintre voi au aceleasi plangeri in aceasta perioada. Una dintre prietenele mele era tare suparata pe clientele care nu stiu niciodata ce model isi doresc si nici nu sunt de acord cu primele 3 sugestii pe care le propune tehniciana.

Este sezonul evenimentelor, sunt multe nunti si botezuri in aceasta perioada, motiv pentru care numarul clientelor a crescut. Multe dintre ele vor unghii tehnice doar pentru evenimentele la care participa si le e greu sa aleaga un model care sa se si asorteze cu tinuta pe care urmeaza sa o poarte. Ati observat si voi numarul mare de cereri pentru modele pe grupul de discutii.

A doua problema discutata este faptul ca avem cliente care nu au purtat niciodata unghii tehnice, dar vor unghii foarte lungi pentru ca apoi sa ne ceara sa le scurtam, fiind atat o risipa de materiale, cat si de timp. Un lucru foarte stresant atunci cand stim ca lucram presate de timpul pentru urmatoarea programare, iar clienta nu intelege acest lucru.

A treia problema semnalata de prietenele mele este ca au ramas fara materiale de lucru, gelurile uv si ojele semipermanente, dar in special pigmentii s-au terminat foarte repede pentru ca au avut multe cliente si au nevoie de produse noi.

Spor fetelor!

Tagged

Lasă un răspuns