Cum folosim deshidratorul?

Timp de citire: 4 minute

Draga mea, astazi vom discuta despre deshidrator si rolul acestuia in manichiura cu gel uv sau manichiura cu oja semipermanenta.

In primul rand trebuie sa stii ca deshidratorul creste aderenta gelului prin deshidratarea unghiei naturale. Acesta fiind principalul sau rol.

Cum folosim deshidratorul? Simplu! Il aplicam pe unghia naturala. Este primul produs de pregatire pe care il aplicam pe unghie inainte de a incepe manichiura cu gel sau manichiura cu oja semipermanenta.

Probabil ca te gandesti chiar acum ca ai realizat atatea unghii superbe si rezistente in lipsa acestui produs, dar te-ai gandit vreodata cat timp poti economisi daca dupa pilire, clienta se poate spala pe maini pentru a elimina praful?

Pentru ca da, se poate! Toate ne anuntam clientele ca odata asezate pe scaunul de manichiura, nu mai pot merge la baie deoarece, cat timp realizam manichiura cu gel uv, apa poate afecta aderenta straturilor de gel aplicate. Ei bine, daca aplicam deshidratorul dupa ce clienta s-a spalat pe maini, putem continua realizarea manichiurii fara teama ca aceasta nu va rezista.

De asemenea, daca realizam o manichiura cu oja semipermanenenta si dorim sa tinem clienta cu unghiile in apa pentru a putea indeparta cuticula mai usor, putem aplica deshidrator dupa ce am terminat aceasta etapa, iar oja semipermanenta va avea aderenta dorita!

Suna fantastic, nu? Am testat pe manichiura mea acest produs si intr-adevar creeaza o aderenta foarte buna, chiar si dupa ce unghiile au intrat in contact cu apa!

Am prezentat acest produs pentru prima oara la unul din cursurile sustinute luna trecuta, iar a doua zi am primit doua telefoane de la cursante care doreau acest produs, desi el nu era inca pus in vanzare.

Trebuie sa stii ca acest produs se evapora in contact cu aerul, iar daca uiti recipientul deschis, deshidratorul isi va pierde din proprietati.

Abia astept sa-mi spui ce parere ai despre acest produs!

Spor, draga mea!

A ta prietena, Luminita Alecu.

Tagged , , , , ,

Lasă un răspuns