Tu folosesti corect pila?

Dragile mele floricele, astazi discutam despre pile. Poate ca unele dintre voi considera ca este un subiect banal, insa de-a lungul timpului am intalnit multe fete care utilizau gresit pilele atunci cand realizau manichiurile clientelor.

Recunosc inca din primele randuri ale acestui articol, mi s-a cerut sa vorbesc despre asta deoarece nu este un subiect abordat foarte des in aceasta industrie, iar de multe ori, pila utilizata face diferenta intre o manichiura reusita si una esuata.

Asadar, haideti sa aflam cum sa utilizam corect pilele.

  1. Pila cu granulatie 80 este cea mai dura, granulatia 80 fiind cea mai mare si este recomandata in mod special pentru pilit acrylul.
  2. Pila cu granulatie 100 este recomandata pentru pilirea gelului in cadrul intretinerii.
  3. Pila cu granulatie 180 poate fi folosita pentru indepartarea luciului natural al unghiei, fiind mai fina decat cele de 100 si 80.
  4. Pila cu granulatie 240 este recomandata pentru finisaje, fiind foarte fina.

Un sfat pe care il ofer tuturor fetelor ce-mi calca pragul participand la cursurile Tienda, este sa invatati sa piliti cu pila de carton inainte sa utilizati pila electrica pentru a exersa tehnica de pilire si sa piliti corect.

Pentru ca ati ajuns in acest punct al articolului, va mai ofer un sfat, unul din amanuntele pe care nu multe fete le cunosc, este ca pile se tocesc inainte de utilizare! Cum asa?! Va explic imediat!

Inainte de a pili unghia clientelor, luati pila pe care urmeaza sa o folositi si o alta pila si tociti canturile pe ambele parti. Marginile pilelor sunt ascutite si pot rani clienta daca nu sunt tocite.

Pentru mai multe sfaturi, urmariti blogul in fiecare vineri si nu uitati ca in fiecare saptamana astept lucrarile voastre pe pagina de Facebook Tienda pentru a stabili impreuna manichiura saptamanii.

Spor fetelor!

Tagged , , , , , ,

Lasă un răspuns