Ingredientul secret din ojele semipermanente Gelaxyo

Timp de citire: 5 minute

Dragilor, ojele semipermanente din gama Gelaxyo devin tot mai populare, sunt foarte fericita pentru ca din ce in ce mai multe fete isi exprima interesul si incantarea dupa ce folosesc prima data aceste oje.

Poate va intrebati de ce sunt atat de entuziasmata, adevarul este ca aceste oje sunt foarte importante pentru mine, ojele semipermanente Gelaxyo nu sunt ca majoritatea ojelor disponibile pe piata, sunt unice. De ce sunt unice va intrebati? Pentru ca eu personal am ales ingredientele si cantitatile pentru fiecare culoare in parte! Nu, nu am inventat eu oja semipermanenta, insa atunci cand am comandat culorile, am realizat o reteta personalizata.

V-am tot cerut pareri si v-am rugat sa ma ajutati povestindu-mi experientele voastre, v-am spus si faptul ca lucrez in fiecare zi la portofoliul Tienda si asa este!

Ojele semipermanente Gelaxyo sunt de o calitate ridicata si datorita voua! Voi sunteti cele care le iubiti si ma ajutati sa le imbunatatesc de fiecare data!

Nu am glumit, va voi spune care este ingredientul meu secret! Pentru ca da, exista un ingredient secret care face ojele semipermanente Gelaxyo, unice! Eu cred ca este cel mai important ingredient din intreaga lume si ca fiecare dintre voi ar trebui sa primeasca o doza din acesta, in fiecare zi.

Fetelor, cele care ma cunosc personal stiu cat de important este acest proiect pentru mine si cat de multa dragoste investesc in el, pe langa celelalte ingrediente care ofera calitati precum pigmentarea si vascozitatea, dragostea este ingredientul care ofera o stare de bine tehnicienelor atunci cand folosesc ojele semipermanente Gelaxyo.

Va intrebati de unde stiu? Ele mi-au spus! Si puteti vedea si voi asta pe pagina noastra de Facebook. (AICI).

Gama de culori o puteti vedea AICI.

Inca un lucru trebuie sa mentionez, baza pentru oja semipermanenta a fost imbunatatita si ea conform cerintelor voastre, insa vreau sa va spun ca cel mai sanatos pentru clientele noastre este sa inlaturati oja prin pilire pentru a evita expunerea repetata la acetona.

Pentru sfaturi si sugestii, va astept pe grupul de discutii. (AICI)

Tagged , , ,

Lasă un răspuns