Care este culoarea anului 2018?

Timp de citire: 3 minute

Dupa culoarea anului 2017, Greenery, institutul Pantone continua sa ne surprinda declarand culoarea anului 2018, ULTRA VIOLET.

Conform oficialilor Pantone, daca Greenery simboliza un nou inceput, Ultra Violet reprezinta originalitatea. Asadar, dragilor, speram ca aceasta culoare a anului 2018 sa va inspire si pe voi si sa creati numai modele reusite.

Insa cum ne descurcam atunci cand noi suntem creative si dorim sa realizam modele de unghii cu gel uv cat mai originale, dar clientele noastre nu sunt dispuse sa incerce lucruri noi?

Cu siguranta v-ati intalnit si voi cu urmatoarea situatie, creati un model de manichiura tehnica foarte interesant si stiti exact carei cliente v-ati dori sa-i propuneti sa poarte zi de zi timp de 2 saptamani acest model de unghii cu gel uv.

In momentul in care intrebati clienta ce model doreste, aceasta va raspunde “ce vrei tu”, ideal ati spune, insa cunoastem foarte bine acea clienta pentru care “ce model vrei tu” se limiteaza la un model French clasic si o unghie acoperita integral de culoare.

Cum procedam in aceste cazuri pentru a nu ne pierde ideea originala? Eu va sfatuiesc sa incercati sa schimbati treptat viziunea clientei asupra manichiurii cu gel uv, incepeti cu un model pe o unghie, discret, astfel incat clienta sa se obisnuiasca incet cu ideea. Apoi, ii puteti propune un model pe doua unghii, astfel incat ca fraza “ce vrei tu” sa nu se mai rezume la un simplu French, ci la ceva mai complex care va stimuleaza creativitatea.

Nu uitati dragilor, 2018 este despre creativitate si originalitate! Lasati-va imaginatia sa zboare si realizati modele de unghii cu gel uv spectaculoase.

Am si un secret pentru voi, incepand cu 2018, gama de produse Tienda se mareste si veti avea parte de foarte multe surprize.

Iar incepand cu saptamana viitoare veti putea achizitiona de pe www.tienda.ro noul GEL ACRIL!

Spor fetelor!

Luminita Alecu

 

Tagged , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns