5 lucruri pe care TREBUIE sa le inveti la un curs de TEHNICIAN STILIST PROTEZIST unghii cu GEL UV

Timp de citire: 7 minute

Draga mea floricica, astazi vreau sa abordam un subiect sensibil, spun sensibil pentru ca probabil vor exista persoane care se vor simti lezate de obiectivitatea mea.

Hai sa discutam despre ce ar trebui sa invatam la un curs profesional de TEHNICIAN STILIST PROTEZIST unghii cu GEL UV. Suna banal, insa nu toate cursurile disponibile va formeaza cu adevarat pentru aceasta profesie. Iata cateva dintre lucrurile de care trebuie sa tinem cont atunci cand alegem un astfel de curs:

  1. Trebuie sa cuprinda informatii despre STERILIZARE! Obiceiurile pe care le deprindem in perioada de invatare sunt esentiale deoarece odata invatata o etapa intr-un mod gresit, este foarte greu de corectat, iar sterilizarea reprezinta unul dintre cele mai importante capitole ale acestei profesii.
  2. Recunoasterea unghiilor BOLNAVE trebuie sa fie unul dintre subiectele abordate. Nu aplicam gel sau alte substante pe unghii cu probleme si nici nu recomandam tratamente. In cazul in care ne intalnim cu astfel de situatii recomandam o vizita la medic.
  3. Tehnica de PILIRE trebuie explicata atent, atat directia de pilire, cat si granulatiile pilelor folosite in fiecare etapa de constructie a unghie cu gel uv, sunt subiecte care necesita atentie. Nu putem pili unghia naturala si constructia cu gel uv utilizand pile cu aceeasi granulatie.
  4. Alegerea SABLONULUI in functie de forma unghiei, in special in cazul unghiilor cu imperfectiuni reprezinta etapa care face diferenta intre o constructie cu gel uv reusita si una inestetica, prin urmare trebuie sa stim cum se alege si cum se pozitioneaza corect.
  5. Un trainer bun iti explica si cum sa-ti PROMOVEZI portofoliul! Eu vorbesc la cursurile Tienda si despre cum ar trebui sa procedezi la inceput de drum pentru a obtine cliente pe termen lung, cum sa vorbesti cu clientele si unde trebuie sa trasezi anumite limite pentru a-ti departaja viata personala de viata profesionala.

Draga mea, eu cred ca aceste puncte sunt unele dintre cele mai importante criterii de care trebuie sa tinem cont atunci cand alegem un curs de baza menit sa ne instruiasca sa realizam constructii cu gel uv.

Desigur ca nu sunt singurele, te invit sa completezi aceasta lista cu punctele pe care le consideri importante, iar pentru mai multe detalii despre cursurile marca TIENDA, te astept AICI.

 

Cu drag,

Luminita Alecu

Tagged , , , , , ,

Lasă un răspuns