5 motive pentru care vei prefera ACRYLGELUL

Timp de citire: 5 minute

Draga mea, auzim atat de des in ultima perioada despre Acrylgel, ca apar din ce in ce mai multe informatii eronate. Astazi discutam din nou despre acest produs pentru a stabili impreuna care sunt avantajele utilizarii Acrylgelului. Asadar iata 5 motive pentru care sa incepi si tu sa utilizezi Acrylgel:

  1. Are un PRET ACCESIBIL! Spre deosebire de momentul lansarii acestui produs, acum Acrylgelul are un pret pe care ti-l poti permite, in special daca te gandesti ca poti reduce pana la 40% din timpul necesar unei manichiuri.
  2. Acum gasesti acest produs intr-un AMBALAJ de foarte inalta calitate, un recipient care iti permite sa pui inapoi produsul daca ai luat prea mult pe spatula. Fapt ce nu se putea intampla cu ambalajul clasic, tubul care nu punea in valoare calitatile produsului.
  3. Fiind un produs hibrid, beneficiaza de toate calitatile GELULUI UV, dar si mai important beneficiaza de calitatile Acrylului, rezultand manchiuri foarte REZISTENTE.
  4. Poate fi folosit pe unghii moi sau accidentate si este chiar indicat sa faceti asta doarece are rol de protezare a unghiei naturale.
  5. Nu se usuca la aer! Acest produs se polimerizeaza la lampa si poate fi modelat pana se ajunge la forma dorita.

Avand toate aceste calitati, iti permite sa ECONOMISESTI TIMP si BANI!

Poti achizitiona ACRYLGELUL din gama Tienda de aici!

Spor fetelor!

Cu drag,

Luminita Alecu

Tagged , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns