Declaratie de #dragoste

Timp de citire: 2 minute

Declaratie de dragoste

Draga mea floricica, luna aceasta este despre #iubire, asa ca am decis sa-ti fac o noua declaratie de dragoste! De ce zic noua? Pentru ca fiecare produs din portofoliul Tienda a fost gandit ca un cadou realizat pentru tine cu toata dragostea mea!
Am ales sa-ti ofer privilegiul de a fi mai presus decat celelalte tehniciene! Cum? Am creat pentru tine numai produse profesionale de o calitate superioara, dar am tinut neaparat ca spatiul tau de lucru sa iasa in evidenta, sa inspire eleganta si stil!

Produsele noastre nu sunt ambalate in simple cutii, ci sunt gazduite de recipiente #GOLD pentru ca produsele profesionale trebuie sa se remarce atat prin performanta, cat si prin imagine si ce este mai pretios decat aurul?

Telefoanele de top, laptopurile, bijuteriile, toate acestea abordeaza aceasta culoare si au readus-o in trenduri tocmai pentru ca inspira lux, eleganta si un stil impecabil.

Acesta este si motivul pentru care gelurile noastre sunt ambalate in aceasta culoare pretioasa!

Ti-am mai spus, eu sunt o persoana foarte optimista care iubeste aceasta profesie si te iubesc si pe tine, asadar declaratia mea de dragoste pentru tine din aceasta luna cuprinde toata gama noua de geluri colorate, Gelaxyo Express.

Dar vreau sa stii ca simt si apreciez dragostea pe care am primit-o de la tine, de fiecare dintre voi, toate parerile pozitive despre produse si manichiurile pe care le realizati cu produsele noastre sunt declaratia voastra de dragoste pentru mine!

Iti las aici cateva dintre declaratiile de dragoste primite de mine si nu uita, luna aceasta este despre iubire! 

A ta prietena,

Luminita Alecu

 

 

 

Tagged , ,

Lasă un răspuns