Kira si Acrylgelul

Timp de citire: 5 minute

Draga mea prietena, trebuie sa-ti povestesc ce mi s-a intamplat zilele trecute! Dupa cum bine stii, o data la cateva zile revizuiesc portofoliul Tienda pentru a vedea ce imbunatatiri pot fi facute. Zilele trecute a fost randul Acrylgelului sa treaca prin procedura de verificare, insa intr-un mod foarte neasteptat. 

Lucram linistita la masa, incepusem cu un tips pe care aplicam Acrylgelul si il modelam cu Cleaner, planuiesc sa dezvolt gama de culori pentru acest produs si lucrez la acest lucru aproape zilnic, insa ajutorul meu de nadejde, Kira, s-a gandit ca fiind un produs atat de bun trebuie verificat mai indeaproape.

S-a urcat pe masa, nimic neobisnuit pana acum, atrasa de ambalajul stralucitor. Kira are o slabiciune pentru bijuterii scumpe, daca ajungi la sediul nostru vei afla si tu! Dar nu m-as fi gandit vreodata ca va fi incantata de ambalajul acestui produs, atat de incantata ca a vrut sa-l fure! A daramat ambalajul de pe masa de lucru pana sa apuc macar sa clipesc!

Am reusit sa-l recuperez cu foarte multe insistente desi eram sigura ca produsul este compromis, dar nu! Acrylgelul a ramas in recipient, neatins de labutele Kirei! Am fost atat de fericita ca imi pot continua treaba, incat m-am gandit sa adaug un nou test pentru produsele noastre, testul Kira!

Acrylgelul nu trebuie sa curga, iar ambalajul trebuie sa fie atat de elegant, cat sa treaca testul pisicii sofisticate cu o atractie de nedescris pentru lux!

Draga mea, nu vreau sa ma gandesc ce ar fi facut Kira cu acest produs daca ar fi fost depozitat in tuburi, pe langa faptul ca ar fi fost o risipa de bani, ar fi fost si foarte greu de curatat.

Acum imi pare amuzant si mie, insa nu e prima oara cand Kira imi fura produsele de pe masa de lucru, a incercat si cu gelurile colorate ale caror ambalaje i-au atras atentia din prima zi! Norocul meu a fost ca erau sigilate si nu a reusit sa le desfaca.

Totusi, sunt fericita ca am reusit sa creez o linie de produse atat de sofisticata, incat sa primeasca aprobarea Kirei! Sper sa alegi si tu produsele profesionale din portofoliul nostru pentru ca le poti achizitiona la preturi accesibile.

A ta prietena,

Luminita Alecu

Tagged , ,

Lasă un răspuns