Cursuri noi!

Timp de citire: 3 minute

Draga mea prietena, astazi vin cu o veste buna, urmeaza sa organizam doua cursuri noi! Da, ai citit bine, nu unul, ci DOUA!

Sunt atat de entuziasmata ca am reusit sa realizez materialele pentru aceste cursuri! Imi doream de foarte mult timp sa creez o serie de cursuri de specializare cu teme precum modelarea Acrylgelului si realizarea Babyboomerului perfect.

Asadar, sunt tare mandra sa te anunt ca incepand cu aceasta luna, te vei putea inscrie la un curs special sustinut de mine, Luminita Alecu. Acest curs care va avea ca tema realizarea formelor extreme utilizand Acrylgelul va dura o singura zi.

Am sustinut deja primele cursuri cu floricelele mele cele mai pasionate care au beneficiat si de un discount semnificativ.

Poti beneficia si tu de un PRET SPECIAL pentru acest curs daca ai mai urmat si alte cursuri marca Tienda, tot ce trebuie sa faci este sa-mi trimiti un mesaj privat pe pagina mea de Facebook si vom discuta acolo toate detaliile.

O alta veste buna pe care trebuie sa ti-o dau astazi se refera la cel mai nou curs sustinut de Cristina Neculae, trainer Tienda. Acesta va include tehnica de realizare a manichiurii Babyboomer utilizand gel uv, oja semipermanenta, dar si ACRYLGEL!

Acest curs va avea loc pe data de 25 mai, iar detaliile le poti afla de la mine sau direct de la Cristina Neculae.

Sper ca aceste vesti sa ta bucure, iar daca esti incepatoare si inca nu ai urmat un curs de baza, te astept cu drag la unul din cursurile noastre pentru a invata tainele acestei profesii!

Daca esti pasionata si de pictura pe unghii, iti las aici un link pentru a admira portofoliul Cristinei Neculae, iar daca doresti sa urmezi cursul ei de pictura, te poti inscrie printr-un mesaj privat.

A ta prietena,

Luminita Alecu

Tagged , , ,

Lasă un răspuns