5 sfaturi pentru tine

Timp de citire: 3 minute

Draga mea prietena, astazi vreau sa impartasesc cu tine un pic din experienta mea, asa ca ti-am pregatit un scurt articol cu sfaturi referitoare la aceasta meserie pe care ti-ai ales-o.

Sunt sfaturi generale, dar care au o importanta deosebita deoarece respectarea acestora determina daca vei crea o manichiura reusita sau nu.

Eu am incredere in abilitatile tale, insa as vrea sa mentionam aceste detalii:

  1. Inainte de a indeparta stratul de dispersie trebuie sa asteptam 1-2 minute pentru ca procesul de polimerizare sa se incheie. Daca nu asteptam, vom compromite manichiura.
  2. In cazul ojei semipermanente, stratul de dispersie al bazei poate fi foarte puternic cauzand astfel probleme de aplicare a ojei semipermanente, motiv pentru care acesta se indeparteaza cu un servetel uscat.
  3. Ojele semipermanente foarte pigmentate au avantajul de a acoperi perfect dintr-un singur strat, insa trebuie sa avem grija sa indepartam pigmentul care ramane in stratul de dispersie pentru a nu murdari pensula de finish.
  4. O alta etapa importanta este aplicarea primerului pe unghia naturala inainte de a aplica finish. Am fost intrebata de foarte multe ori de ce trebuie sa aplicam primer in aceasta etapa, raspunsul este simplu, ajuta la aderenta!
  5. Referitor la primer, as vrea sa precizez faptul ca intotdeauna optez pentru primerul fara acid, singura exceptie fiind cazul in care nu am de ales din diferite motive. Te sfatuiesc sa nu folosesti primerul cu acid deoarece acesta afecteaza unghia naturala fiind coroziv.

Sper ca ti-au fost utile sfaturile mele de astazi si imi doresc sa-mi transmiti despre ce subiecte doresti sa mai discutam aici, ca intre fete.

 

A ta prietena,

Luminita Alecu

Tagged , , , ,

Lasă un răspuns