Despre cursurile Tienda

Draga mea prietena, stiu ca primesti foarte multe informatii referitoare la cursuri, insa nu toate se potrivesc nevoilor tale. Iata de ce cred eu ca vei prefera cursurile Tienda si primele 3 lucruri pe care le inveti aici:

  1. Montarea corecta a sablonului, actiune foarte importanta deoarece greselile in aceasta faza pot compromite constructia cu gel uv.
  2. Aplicarea gelului uv cu ajutorul produselor din portofoliul Tienda, geluri uv autonivelante si gelurile uv Forming, care sunt foarte usor de folosit la realizarea manichiurii french cu tehnica french de interior.
  3. Experimentezi atat rolul de tehniciana, cat si cel de clienta deoarece la cursurile organizate de Tienda se lucreaza pe perechi.

La cursurile noastre vei lucra doar cu produsele Gelaxyo de care vei dispune pentru a invata corect tehnicile. Toate materialele sunt asigurate in pretul cursului. Nu trebuie nici sa aduci model!

Structura cursurilor este urmatoarea:

Cursul de stilist protezist de unghii marca Tienda este structurat in 2 parti: partea teoretica si partea aplicativa.

Partea teoretica a acestui curs include informatii complete referitoare la anatomia unghiei, produsele necesare realizarii manichiurii cu gel uv, utilizarea instrumentelor specifice si sterilizarea corecta a acestora.

Partea practica presupune tehnici de pregatire corecta a unghiei naturale, montarea corecta a sablonului, constructia unghiilor tehnice pentru rezistenta maxima.  Timpul de invatare pentru realizarea formei „Oval” este de 1 zi, la fel si in cazul formei „Patrat”. Vei mai invata tehnici de pilire, realizarea manichiurii French de suprafata și desigur, intretinerea si inlaturarea corecta a unghiilor construite.

Cursul dureaza 2 zile, programul fiind de la 10:00 la 17:00.

Sunt tare mandra sa te anunt ca incepand cu aceasta luna, te vei putea inscrie la un alt curs special sustinut de mine, Luminita Alecu. Acest curs care va avea ca tema realizarea formelor extreme utilizand Acrylgelul va dura o singura zi.

Am sustinut deja primele cursuri cu floricelele mele si au ramas placut impresionate.

Poti beneficia si tu de un PRET SPECIAL pentru acest curs daca ai mai urmat si alte cursuri marca Tienda, tot ce trebuie sa faci este sa-mi trimiti un mesaj privat pe pagina mea de Facebook si vom discuta acolo toate detaliile.

O alta veste buna pe care trebuie sa ti-o dau astazi se refera la cel mai nou curs sustinut de Cristina Neculae, trainer Tienda. Acesta va include tehnica de realizare a manichiurii Babyboomer utilizand gel uv, oja semipermanenta, dar si ACRYLGEL!

Daca esti pasionata si de pictura pe unghii, iti las aici un link pentru a admira portofoliul Cristinei Neculae, iar daca doresti sa urmezi cursul ei de pictura, te poti inscrie printr-un mesaj privat.

 

Mai multe detalii despre cursuri, gasesti AICI.

 

A ta prietena,

Luminita Alecu

Tagged , , , , , , , ,

Lasă un răspuns