3 Mituri despre manichiura cu gel uv

Timp de citire: 2 minute

Draga mea prietena, eu am mai abordat acest subiect de mare interes printre tehniciene, dar mai ales pentru cliente, miturile din lumea manichiurii cu gel uv sunt multe, iar astazi am ales sa-ti vorbesc despre 3 dintre acestea.

In primul rand vreau sa te asigur ca munca ta nu este daunatoare clientelor! Ai incredere in capacitatea ta de a infrumuseta lumea! 🙂

  1. Primul mit pe care il vom discuta astazi se refera la replica foarte intalnita “unghia mea trebuie sa respire”. Draga mea, unghia este formata din celule moarte, acestea nu respira! Atunci cand iti tai unghiile, nu te doare!
  2. “Gelul uv este contraindicat femeilor insarcinate”, afirmatie pe care o aud si in cazul Acrylgelului sau in cazul ojei semipermanente, nimic mai fals! Niciunul dintre materialale mentionate mai sus nu este contraindicat femeilor insarcinate. Acestea patrund doar in stratul superficial al unghiei!
  3. “Gelul uv subtiaza unghia”, FALS! Unghia se subtiaza numai in cazul in care este pilita excesiv! In cazul in care nu ai aflat pana acum, prietena noastra, Catinca Roman, poarta unghii cu gel uv sau Acrylgel (mai nou) de aproximativ 7 ani, iar unghiile ei sunt foarte sanatoase. Sigur ca acest lucru i se datoreaza si Cristinei Neculae, trainer Tienda International, deoarece grija pe care o are fata de unghiile pe care lucreaza este nemasurata!

Asadar, te rog sa iti informezi si clientele, manichiura tehnica nu este in niciun caz contraindicata sau riscanta daca lucrezi corect!

Astept sa-mi spui ce mituri ai mai auzit pentru a le discuta impreuna!

Si nu uita de OFERTA noastra!

A ta prietena,

Luminita Alecu

 

Tagged , , , , , ,

Lasă un răspuns