3 Pasi pentru un French perfect!

Draga mea prietena, am mai abordat in trecut aceasta tema si anume manichiura French perfecta, de fiecare data am afirmat ca French-ul de suprafata este preferatul meu deoarece implica un timp de lucru mai scurt. Astazi am ales sa iti prezint cei 3 pasi pe care eu ii urmez pentru a realiza acest tip de manichiura tehnica:

  1. In primul rand vom identifica intotdeauna centrul unghiei, punctandu-l cu o pensula subtire in varf. Parcurgem acest pas pentru a ne asigura ca suprafata pe care vom aplica gelul French Over White este simetrica! Odata identificat centrul unghiei, vom marca limitele laterale ale French-ului utilizand aceeasi pensula.
  2. Al doilea pas consta in unirea celor 2 puncte laterale cu punctul central ca in imaginea prezentata.
  3. Al treilea pas si poate cel mai important este reprezentat de acoperirea suprafetei ramase folosind o pensula oblica sau una dreapta, in functie de preferintele personale.

Sper ca ti-am fost de ajutor si ca vei tine cont de pasii prezentati, insa iti spun un secret, cel mai important pas pe care trebuie sa-l urmezi pentru a realiza o manichiura French perfecta este sa exersezi cat mai mult! Poti exersa pe unghiile tale sau pe tipsuri pana cand ajungi la rezultatul dorit.

Imi doresc tare mult sa vad ce manichiuri realizezi tu, asadar te invit sa le postezi pe pagina de Facebook Tienda!

 

A ta prietena,

Luminita Alecu

Tagged , , ,

Lasă un răspuns