Brand Ambassador – IRINA CERNEI

 

Arta m-a fascinat de când mă știu, de mic copil iubesc culorile și felul în care te poți exprima pictând, așa că pentru apropiați nu a fost o surpriză să afle cu ce mă ocup.

Primul contact cu această lume l-am avut chiar la începuturile manichiurii tehnice, în calitate de clientă. Am decis apoi să încep să-mi fac singură unghiile, din dorința de a le avea mereu impecabile. În scurt timp, pasiunea mea a devenit profesie, iar persoana care m-a încurajat să fac această trecere a fost chiar mama.

Așa cum știm toate, meseria se fură, iar prima manichiură am realizat-o doar din cunoștințele pe care le aveam asimilate din postura de clientă. Am realizat foarte repede că nu-mi va fi de ajuns și am urmat cursurile de specializare pentru „Migdală Rusească”, o formă care m-a fascinat deoarece necesită foarte multă atenție la detalii.

Am continuat cu o serie de cursuri „Combi &  Dry Manicure”, „Schimbarea arhitecturii”, „5 Forme”, „Unghii Slim” și multe altele, în prezent fiind fericita deținătoare a peste 10 diplome de specializare în acest domeniu.

Cred în perfecționarea continuă și îmi doresc ca în fiecare zi să învăț lucruri noi despre unghiile tehnice.

 

Life is not perfect, but your nails can be!

https://www.facebook.com/makeup.artist.cernei.irina/

 

Tagged

Lasă un răspuns