Brand Ambassador – CRISTINA NECULAE

Cum mi-am ales această profesie? Adevărul este că m-a ales ea pe mine! Știu că sună clișeic, dar în cazul meu chiar așa a fost. Totul a început din dorința de a o ajuta pe Lumi să-și creeze manichiura perfectă. Ea era deja trainer și lucra încă de acum 10 ani construcția din gel pe șablon. Pe atunci toată lumea folosea tips-uri, iar construcția din gel uv era ceva wow!

Fiind pasionată de pictură de când mă știu, Lumi mi-a oferit o altă perspectivă asupra artei atunci când mi-a propus să îi pictez unghiile, așa m-a atras în acest domeniu.
Ușor, ușor am început să studiez, să frecventez toate cursurile disponibile pe piață și am ajuns să-mi perfectionez tehnica pe clientele mele care îmi sunt alături în continuare!

De-a lungul timpului am luat ca pe o provocare orice tehnică nouă ce a aparut pe piață, dar și orice model de pictură am întâlnit  în drumul meu, iar pentru că totul vine din pasiune, am reușit să clădesc o carieră atât ca tehnician, cât și ca trainer.
Sigur că Lumi mi-a ghidat pașii în toți acești ani de experiență, 9 la număr, tot ea m-a îndrumat și către Aneta Jechiu de la care am avut multe de învățat pe parcursul a mai multor colaborări.

Iubesc acest domeniu pentru că îmi permite să-mi exprim creativitatea și îmi doresc să pot împărtăși experiența mea cu cât mai multe cursante!

https://www.facebook.com/cristina.neculae.nails/

Pune pasiune în munca ta și vei fi mereu la înălțime!

 

Tagged

Lasă un răspuns