Machiaj Maria 16 ani

 

Maria

 

„Victima” mea de azi, Maria are 16 ani şi un ten perfect (cum rar îmi e dat să întâlnesc) şi forma feţei rotundă.
Singura „problema ” este că se „pensează” prea mult după părerea mea, astfel că azi voi pune accent mai mult pe sprâncene şi corecţia lor.

 

 

 

 

 

poza 800x800-02Pasul 1.
Pentru bază am folosit ca fond de ten H-definition LB de care pot  să spun că m-am întrăgostit, are o textură foarte fină şi putere mare de acoperire, nu că Maria ar avea nevoie, dar cum tehnologia a avansat foarte mult il folosesc foarte des pentru filmari pentru că acum se transmite HD şi se văd toate imperfecţiunile feţei, pentru şedinţele foto unde lumina bliţului face totul mai vizibil. Să nu uităm că este foarte important să folosim un fond de ten pentru că acesta ne protejează fata de lumina razelor solare, are factor de protecţie solar, de acţiunea poluantă a aerului, prin filmul de protecţie pe care îl realizează pe suprafaţa pielii şi nu în ultimul rând al hidratarii tenului prin conţinutul de vitamina E si extract de orz.
Fondul de ten a fost fixat apoi cu Transparent Powder Neutral. Este important să fixăm fondul de ten cu o pudră pentru ca baza de machiaj să reziste mai mult timp, dar şi pentru a estompa luciul feţei, mai ales că în lumina puternică a bliţului se poate „arde” fața cum spun fotografii.

 

 

 

poza 800x800-03

Pasul 2.
Sprâncenele întotdeauna sunt ca un rebus pentru mine. Poate că o să mă întrebati „de ce?”. Ei bine. ele schimbă foarte mult fizionomia unei persoane, în bine sau în rău, asta în funcţie de felul în care sunt pensate şi fardate.
Am optat să folosesc pentru corecţia sprâncenelor Mariei Soft Liner 00, pe care l-am fixat apoi cu un  fard compact,
Pentru pomeţi am folosit un blush mai natural CN şi ca iluminator pigmentul nr 17.

 

 

 

 

 

poza 800x800-04

Pasul 3.
Pentru machiajul ochilor m-am gandit că ar fi bine să optez pentru ceva mai natural (să nu uitam totuşi că Maria are 16 ani) dar să-i conturez trasatuile puţin în acelaşi timp. Astfel am folosit farduri în urmatoarele nuanţe C92, B26, A35 şi pigmenţii 08,17 iar pentru că în viziunea mea (personală) Maria are un relief asiatic am zis să i-l pun in valoare cu ajutorul unei linii de tuş Black Eye Liner iar pt gene Max Effect Mascara.

 

 

 

 

 

 

MariaPasul 4.
Rujul de buze am vrut să fie într-o nuanţă mai caldă, motiv pt care am optat pentru nuanta 06.

 

 

 

 

 

 

 

Şi acum paşii pe scurt.

template before and after-01

Lasă un răspuns