Machiaj Ioana 20 ani

ioana
Ioana, o tânară plăcută şi finuţă de 20 ani a fost astazi modelul meu de machiaj.
Cu faţa ovală şi ochii ei mari căprui mi-a captat imediat atenţia!

 

 

 

 

 

 

 

poza 800x800-2

Pasul 1.
Am început bineînţeles cu pregatirea tenului, având un ten sensibil am folosit produsele din gama Hydra Complex, pentru demachiere Hydra Complex Make-up Remover, pentru tonifiere Hydra Complex Tonic Lotion iar pentru hidratare Hydra Complex Luminous Cream pentru că după cum ştiţi şi voi sunt sigură, este foarte important ca înainte de machiaj  să se cureţe şi hidrateze faţa.

 

 

 

 

poza 800x800-3

Pasul 2.
Pentru bază am folosit fondul de ten Fluid Make-up LB pe care l-am fixat cu o pudră Transparent Powder Neutral. Corecţiile le-am realizat cu nuanţa Shore din Compact Make-up Palette.

Sprâncenele au fost tunse si conturate cu Soft Liner 0.
Pentru conturarea pomeţilor am utilizat din Velvet Blush Palette nuanţa CC.

 

 

 

 

 

 

poza 800x800-4

Pasul 3.
Machiajul ochilor.
Pentru ochi am realizat jumatate de smokey eyes pe pleoapa superioară. Am ales nuanţele fardurilor 02, 17, 04, A93 pentru că fac parte din culorile ei personale: păr, piele, ochi şi chiar şi vestimentaţie iar pentru gene am ales Max Effect Mascara.

Pasul 4.
Buzele au fost fardate cu Rujul de buze 09 iar pentru a le conferi puţin volum buzelor am aplicat un “strop” de iluminator Light 04 pe centrul lor.

 

 

 

 

poza 800x800-5 Pasul 5.
La final cu un mic truc pe care îl puteţi folosi şi voi pentru a transforma un machiaj de zi în unul de seara am trasat o linie fina de tuş la baza genelor şi am aplicat gene false.

 

 

 

 

 

 

 

Şi acum paşii pe scurt

template before and after-01

 

 

Lasă un răspuns