Machiaj Alexandra

poza 800x800-1

 

 

Ştiu, când vă uitaţi la Alexandra vă gândiţi, da, ce fată frumoasă, ce nevoie ar avea ea de un machiaj? Ei bine, permiteţi-mi să vă contrazic iar pentru că vin şi cu argumente, am decis ca astăzi să fardez doar jumătate de faţă!

 

 

 

 

 

poza 800x800-6 Pasul 1.

 

 

 

 

 

poza 800x800-3Pasul 2.

Cine a zis că machiajul este uşor de realizat  s-a înşelat amarnic, deoarece trebuie să conturăm trăsăturile fără ca  machiajul să fie evident. Astfel că am folosit tonuri calde de bej, roz şi maro, pentru a pune în valoare culoarea irisului A35, B40, C85, B08, C25, C83, C92, iar la final am trasat o linie fină de tuş cu Precise Liner şi am rimelat puţin genele cu mascara.

 

 

 

 

 

poza 800x800-4Pasul 3.

M-am gândit că ar fi frumos să ştiţi pentru acele situaţii de urgenţă în care orice secundă în plus este importantă cum să transformaţi un machiaj natural de zi într-un machiaj de seară, evidenţiem linia de tuş, astfel încât să fie mai prezentă (evidentă), o mai alungim şi mai adăugăm puţin volum, folosind ca reper linia de tuş deja existentă.

 

 

 

 

 

 

poza 800x800-5Pasul 4.

După cum cred că deja v-aţi convins, Alexandra este o fată foarte frumoasă, iar experimentul nostru trebuie să ajungă la sfârşit, pentru că nu putem lăsa fata să plece acasă doar cu jumătate de faţă fardată, acum a fost momentul când am realizat machiajul şi pentru cealaltă jumătate de faţă. Pentru a conferi şi mai multă profunzime privirii am aplicat gene false tip bandă
Rujul de buze în nuanţa Rose Pink.

 

 

 

 

 

 

 

 

poza 800x800-6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Şi acum pasii pe scurt

 

template before and after-02

Lasă un răspuns