Ce modele de unghii se poartă în 2015?

La Saptamana Modei Mercedes-Benz s-au prezentat o multime de inovatii atunci cand vine vorba de manichiura. Aflati ce culori si stiluri au folosit cei mai mari designeri in prezentarea colectiile lor.

 

manichiura_01307700
Manichiura spatială
Cea mai mare tendintă de la Fashion Week Mercedes-Benz, atunci când vine vorba de unghii, este manichiura spatială, care vine în toate formele și mărimile. Dion Lee, Charlotte Ronson, Delpozo si Zimmermann au experimentat cu unghii nude, adăugând dungi sau jumatati de luna pentru un efect foarte modern.
images2
images4 images5
Unghii coral
Culoarea cea mai dominantă printre tendințele în unghii în primavara-vara 2015 este coral. Delpozo, Nicole Miller, Veronica Beard, Alice&Olivia si Jenny Packham au folosit culoarea coral pe unghii în prezentarea colectiilor lor. În cazul în care aceasta nu este nuanta dvs preferată, puteți face experimente cu nuanțe de piersică sau cu un roșu-portocaliu mai saturat.

images
Unghii nude
Roz moale și nude sunt, de asemenea, o tendința majoră prezentată la săptamâna modei de la New York. Manichiura în nuanțe nude au fost alese pentru a însoți colecțiile Proenza Schouler, Reem Acra, BCBG, si Rachel Zoe. Derek Lam a mers pentru o abordare moale în doua tonuri, folosind o combinatie de bej pal si roz.

images7
images6

Lasă un răspuns