Ce culori purtam in acest sezon?

Fetelor, a venit primavara, e timpul sa schimbam ordinea paletarelor si sa aranjam ojele semipermanente de culori inchise undeva in spatele celor colorate! Odata cu vremea si preferintele clientelor sunt altele si e normal sa fie asa, pomii infloresc, gasim inspiratia in natura, iar tendintele in materie de manichiura cu gel uv se schimba!

Ce purtam sezonul acesta? Se apropie Pastele, trebuie sa stim exact ce materiale sa avem pregatite pentru cererile pe care urmeaza sa le avem de la cliente. Stim toate cat de dificil este sa-i explici unei cliente ca oja semipermanenta pe care ea o doreste s-a terminat si ca va fi nevoita sa accepte alt model.

Pentru ca nu numai Pastele este o ocazie speciala, am rugat-o pe Catinca Roman sa ne ofere cateva sfaturi de stil pentru acest sezon. Dupa cum bine stiti, Catinca este un beauty icon, participa la multe evenimente mondene, iar recomandarile ei reprezinta ultimele tendinte in domeniu.

„Imi place foarte mult Vanessa de la Gelaxyo, o recomand pentru Paste sau pentru evenimentele care au loc seara. Este o culoare eleganta, iti ofera un plus de stil si stralucire in acelasi timp.”

Desigur ca dupa perioada de post, in care nu se organizeaza nunti sau botezuri, urmeaza un sezon plin de evenimente de acest gen. Iata recomandarile Catincai pentru acestea:
„In general, miresele poarta french la nunta, insa vine vara, ar putea opta pentru nude sau chiar o culoare vibranta ca Stephanie sau Promise.

In cazul in care sunteti invitate sau chiar faceti parte din organizarea evenimentului, puteti opta inclusiv pentru Theresa sau Rhapsody.

Ca tips&tricks pentru acest domeniu, pot sa va spun ca oja semipermanenta este un must pe masa de lucru a oricarei tehniciene! Foarte multe dintre vedete renunta la gelul uv in favoarea manichiurii cu oja semipermanenta.

Noi participam la evenimente care au loc in diferite momente ale zilei, uneori avem nevoie sa schimbam culoarea unghiilor in functie de tinute, iar oja semipermanenta scurteaza timpul petrecut la manichiura.”

Speram ca va sunt utile sfaturile Catincai, noua ne-au fost!

Sfatul nostru este sa le comandati inainte sa se epuizeze stocul, cererea este foarte mare dupa ce Catinca le-a recomandat in cercul ei de prieteni.

Spor fetelor!

Tagged , ,

Lasă un răspuns