Cat costa gelul pe care il folosesti?

Buna! Astazi vreau sa-ti povestesc despre o prietena draga, poate o sa-ti para cunoscute anumite situatii pe care le traieste, sigur le-ai trait si tu!

Prietena mea isi face unghiile de mica, a inceput cu oja. In fiecare zi lua din sertarul mamei sale ojele colorate, se ascundea si apoi le incerca pe toate. Stia ca nu are voie cu unghiile facute la scoala, dar asta nu o oprea sa incerce orice culoare noua. De multe ori era certata, pe motiv ca era prea mica pentru asa ceva, insa nu s-a descurajat.

Acum, prietena mea a descoperit acest domeniu, al unghiilor tehnice. A inceput prin a purta constructie cu tipsuri, apoi a mers la o alta tehniciana care i-a recomandat constructia cu gel uv, fara tips. Atat de mult i-a placut domeniul ca a venit la cursurile de baza pentru calificarea de tehnician stilist-protezist de unghii cu gel uv. Dupa ce a terminat cursul a vrut sa-si achizitioneze produsele necesare pentru a-si face singura manichiura acasa. Insa dupa ce si-a perfectionat tehnica, am sfatuit-o sa se apuce serios de treaba! Fata are talent, pasiune si e perfecta pentru aceasta meserie, insa trebuie sa se intretina, asa ca o voi ajuta sa faca cele mai bune investitii!

Am gandit gama Euronagel special pentru ea, dar si pentru tine! Euronageleste gelul care iti sustine pasii inca de la inceput! Produsele sunt de foarte buna calitate, iar preturile nu sunt numai accesibile, ci ii permit sa faca un profit din care sa se intretina! Stii si tu, stiu si eu ca o parte din incasari este reinvestita in produse.

Avem prietene care, la inceput, au achizitionat produse de proasta calitate, pe care au ajuns sa le arunce si sa le treaca la pierderi, in niciun caz la profit.

Insa prietena mea nu a facut asa! Ea a folosit de la inceput gama Euronagel. Cat economisesti cu aceasta gama? Iti spun imediat!

Ai nevoie de un primer, gama Euronagel iti pune la dispozitie acest produs la pretul de 17.00 lei. Poti gasi pe piata produse similare la preturi care pot ajunge pana la 40.00-43.00 de lei.

Apoi un gel de baza, il gasesti la pretul de 16.00 lei, in varianta de 5 ml. Preturile pentru produse similare pot ajunge pana la 80.00-87.00 de lei in varianta de 15 ml.

Daca inca nu te descurci perfect cu pensula si vrei sa-ti usurezi munca, iti recomand gelul 3 in 1 de la Euronagel pe care il gasesti in varianta de 50 de ml. Gelurile de constructie pot fi gasite pe internet la preturi intre 200.00-237.00 de lei.

Pentru cover, iti recomand gelul uv cover Euronagel Pink-Beige de 5 ml, acesta arata natural si il gasesti la doar 19.00 lei! Comparativ cu alte variante de pe piata 30.00-39.00 de lei.

Gelul French pe care ti-l recomand este cel pe care l-am creat special pentru tine, gelul French Over White!

Daca, insa preferi gama Euronagel, iti prezint si gelul uv French pe care il poti folosi din aceasta gama, costa numai 19.00 lei!

Finish-ul este un gel uv foarte important, daca acesta nu este de calitate, manichiura cu gel uv nu rezista in timp! Iata ce finish gasiti in gama Euronagel la pretul de 19.00 lei. Alte geluri finish pot ajunge pana la 30.00-60.00 de lei.

Daca tragem linie, gelurile din gama Euronagel te-ar costa aproximativ 149.00 de lei, comparativ cu cat te-ar putea costa alte game de pe piata, aproximativ 700.00 de lei. Prin urmare, asculta-ma si nu investi in geluri uv de proasta calitate sau prea scumpe, ai tot ce ai nevoie in calitate de incepatoare si nu numai, in gama Euronagel.

Stiu ca ti-ai dat seama, da! Tu esti prietena mea pasionata! Si m-as bucura tare mult daca ai ramane asa si dupa ce vei deveni specialista, nu uita ca toate am fost odata incepatoare!

 

Timp de citire: 2 minute.

Tagged ,

Lasă un răspuns