5 motive pentru care sa urmezi cursurile marca Tienda

Cursurile de tehnician stilist protezist de unghii marca Tienda nu sunt doar alte cursuri care iti ofera un minim de cunostinte, acestea contin o parte teoretica si una practica, insa vei obtine mult mai multe informatii decat crezi. Iata 5 motive pentru care ar trebui sa alegi cursurile marca Tienda.

1.In primul rand, partea teoretica include informatii complete referitoare la anatomia unghiei, produsele necesare realizarii manichiurii cu gel uv, utilizarea instrumentelor specifice si sterilizarea corecta a acestora.

 

2.In al doilea rand, partea practica presupune tehnici de pregatire corecta a unghiei naturale, montarea corecta a sablonului, constructia unghiilor tehnice pentru rezistenta maxima. Timpul de invatare pentru realizarea formei „Oval” este de 1 zi, la fel si in cazul formei „Patrat”. Vei mai invata tehnici de pilire, realizarea manichiurii French de suprafata si desigur, intretinerea si indepartarea corecta a unghiilor construite.

 

3.In al treilea rand, poti alege cursurile de pictura Aquarelle sau cursul de Branding Personal. Acesta din urma include informare legislativa referitoare la prestarea serviciilor in conformitate cu legea actuala, consultanta cu privire la modalitatile de promovare, personalizata si aplicata pe acest domeniu, dar si consultanta economica cu privire la gestionarea achizitiilor in mod eficient.

 

4.Vei cunoaste unul dintre cei mai empatici si energici traineri. Luminita Alecu este trainer si fondator Tienda, fiind caracterizata de o energie inepuizabila, Lumi, cum ii spun cursantele, afirma ca tot ceea ce face, face cu si din pasiune. „Adevarata frumusete necesita calitate” este motto-ul ei, fiind si inspiratia pentru motto-ul Tienda „Art. Beauty. Success.”. Despre ea, puteti afla mai multe pe pagina personala de Facebook sau pe grupul pe care il administrează „Totul despre unghii tehnice: cu gel, oja semi, acryl, step-by-step, nail-art”.

 

5.Poate unul dintre cele mai importante motive, recenziile fetelor care au urmat cursul. Recomandarile lor sunt foarte importante pentru noi si le multumim pe aceasta cale pentru toate cuvintele de lauda pe care le au la adresa trainerilor Tienda.

Stim ca te-am convins si pe tine, asa ca iti usuram munca si iti lasam aici datele de contact pentru inscrierea la curs!

Locatie: Bucuresti – la sediul T I E N D A   I N T E R N A T I O N A L
Vodafone: 0728.843632 (0728-T.I.E.N.D.A)
Orange: 0751.843632 (0751-T.I.E.N.D.A)
Cosmote: 0752.843632 (0752-T.I.E.N.D.A)

 

 

Tagged , , ,

Lasă un răspuns