5 sfaturi pentru un babyboomer perfect!

Timp de citire: 10 minute

Draga mea prietena, azi iti vorbesc despre babyboomer. Dupa cum stii, avem un seminar live pe pagina de Facebook Tienda pe aceasta tema, insa in cazul in care nu il poti urmari, iti impartasesc acum 5 sfaturi pentru a realiza o manichiura cu gel uv babyboomer perfecta!

  1. Foloseste un gel de constructie roz care nu este autonivelant! Acesta te va ajuta sa economisesti timp construind 4 unghii odata si vei pregati si o baza potrivita pentru Babyboomer.
  2. Foloseste un gel french cu o vascozitate mai mare! Chiar daca il aplici in strat subtire, French Builder este gelul perfect pentru babyboomer si french de interior.
  3. Amesteca gelul alb in proportie 1:2 cu un gel transparent (de exemplu French Buider si Crystal 3in 1). Vei putea sa realizezi mai usor degrade-ul! Vezi mai multe detalii
  4. Aplica gelul alb doar pe varful unghiei! Acesta va fi intins ulterior cu varful pensulei pana la jumatatea unghiei, pierdut. Vezi procedura de lucru aici!
  5. Finiseaza modelul folosind un gel roz special pentru babyboomer,  Iti recomand Gelaxyo Blush. Ca sa te edifici, vezi cum am facut la seminar!

Sper ca ti-au fost de folos sfaturile mele pentru un babyboomer perfect, insa nu ma opresc aici cu dezvaluirea secretelor. Daca stii ca urmatoarea ta clienta este mai sensibila, asigura-te ca ai la indemana un gel care se polimerizeaza fara degajare de caldura, care nu arde, asa cum este gelul uv Comfort. Cum spune si numele, acesta asigura confortul clientei.

Sa-ti mai spun un secret? Daca vrei sa ai o manichiura speciala, iar babyboomer-ul nu este de ajuns pentru tine, poti aplica pe unghia degetului inelar o oja semipermanenta intr-o culoare stralucitoare cum ar fi auriu sau argintiu. Eu una, prefer lavanda, e culoarea mea preferata in aceasta luna, dar si a Catincai Roman.  (Gasiti aici filmuletul in care Catinca si Calina vorbesc despre ojele semipermanente Gelaxyo > https://www.facebook.com/Tienda.ro/videos/2109905959025354/ )

Avantajul ojelor semipermanente este ca sunt foarte pigmentate si acopera dintr-un singur strat! Pensula este plata astfel incât materialul se aplică foarte ușor iar manerul are o formă ergonomică pentru a fi usor de manevrat! Iar acum, cu noua formula pentru baza, o poti indeparta la fel de usor.

Pentru a-ti usura munca, poti sterge cu un servetel stratul de dispersie ramas dupa polimerizare, eu asa fac!

Te astept pe grupul de pe Facebook pentru mai multe subiecte de discutie. Spor!

Prietena ta,

Luminita Alecu

Tagged , , ,

Lasă un răspuns