5 pasi pentru a lucra legal

Timp de citire: 4 minute

Draga mea prietena, dupa cum stii cursurile marca Tienda sunt de cea mai inalta calitate, fie ca esti incepatoare si mergi la cursurile de constructie – unghii cu gel uv, fie ca doresti sa te specializezi in pictura pe unghii, avem programele cele mai bine optimizate. Durata cursurilor iti permite sa asimilezi toate informatiile predate, dar si sa aplici tehnicile imediat ce le-ai invatat. Trainerii nostri afirma ca repetitia este mama invataturii, dar te asiguram ca nu pleci de la niciun curs fara sa repeti pana ajungi la un rezultat impecabil!

Iti dau cateva informatii „din culise”, fetele mele, pentru ca asa imi place sa le numesc, vin la cursurile mele de constructie – unghii cu gel uv, cu drag si spor pentru ca stiu ca nu le voi invata numai cum sa construiasca unghii cu gel uv, ci le voi invata si cum sa-si trateze clientele, cum sa-si organizeze programul, cum sa realizeze fotografii reusite pentru portofoliu, cum sa procedeze in cazul in care se intalnesc cu situatii neplacute, dar si cum sa fie atat arhitect de unghii, cat si psiholog, pentru ca da, noi suntem si terapeuti pentru clientele noastre care vin la relaxare.

Vei avea parte de toate aceste sfaturi la fiecare dintre cursurile pe care le vei urma la Tienda! Asadar te astept la cursul meu de constructie, la cel de pictura pe unghii si incepand de saptamana viitoare si la cursul de Branding Personal, unde vei invata lucruri utile. Acest curs este structurat in 3 parti, informarea legislativa, consultanta economica si promovare a afacerii tale.

Iata 5 sfaturi pentru a lucra legal pe care le veti regasi si la cursul de Branding Personal alaturi de mult mai multe informatii:

  1. Informeaza-te care e cea mai buna varianta pentru tine, daca lucrezi acasa e posibil ca un PFA sa fie mai util pentru tine, insa daca ai planuri mai mari si iti doresti sa te extinzi, ai putea lua in considerare varianta unui SRL.
  2. Dupa ce ai hotarat care este varianta potrivita pentru tine, acceseaza onrc.ro pentru a verifica ce documente sunt necesare pentru inregistrarea in Registrul Comertului.
  3. Redacteaza cererile necesare inregistrarii de acasa si completeaza-ti dosarul inainte sa ajungi la ONRC.
  4. Te sfatuiesc sa ai pregatite 2 sau 3 variante de nume, in cazul unui SRL, pentru ca e posibil ca cel pe care il doresti sa nu fie disponibil.
  5. Dupa depunerea dosarului la ONRC vei avea nevoie de o stampila, indiferent ce forma legala vei alege.

 

Pentru mai multe informatii despre cursurile Tienda, ne puteti contacta pe adresa de email office@tienda.ro sau la telefon  0723.66.91.38.

Toate cursurile marca Tienda au insemnul calitatii reprezentat de tehnicienele talentate si foarte pricepute care acum profeseaza in domeniul unghiilor tehnice cu rezultate exceptionale! Puteti admira pe grupul de Facebook lucrarile cursantelor noastre.

Spor fetelor, va pup!

Luminita Alecu

Tagged ,

Lasă un răspuns