3 produse surpriza

3 produse din portofoliul Tienda care te vor surprinde:

Timp de citire: 4 minute

 

Buna! Daca esti aici azi inseamna ca esti o cititoare fidela, lucru care nu poate decat sa ma bucure! Draga mea, eu, Luminita Alecu, sunt receptiva la toate dorintele tale, prin urmare am facut cateva modificari in portofoliul Tienda, astfel incat sa-ti indeplinesc toate asteptarile. Asadar, sa nu mai prelungim suspansul, iata 3 produse din portofoliul nostru care te vor surprinde:

  1. Noua formula pentru baza din gama de oje semipermanente Gelaxyo by Tienda. Am imbunatatit formula astfel incat sa poata fi mai usor de indepartat cu solutia Soak-Off. Baza are o vascozitate medie, fiind usor de aplicat cu pensula plata, iar incepand de acum, se indeparteaza la fel de usor.

 

 

  1. Gelul de constructie care ti-a placut atat de mult, Karat Blush, este acum si in varianta de 50 de ml, in ambalajul nou ! Despre acest gel uv de constructie vreau sa-ti spun cateva cuvinte. Stiu ca si tu ti-ai dorit la fel ca mine sa existe un gel uv de constructie care sa ne scuteasca de timpul pe care il pierdem atunci cand construim o manichiura french sau babyboomer si trebuie sa folosim un gel uv de constructie, dar si un gel cover. Gelul Blush este opac si acopera perfect imperfectiunile unghiei, indeplinind astfel atat functia gelului de constructie, cat si cea a unui gel cover. Toate ne dorim sa reducem timpul de executie, dar niciuna dintre noi nu isi doreste sa faca rabat de la calitate. De aceea gelul Karat Blush este perfect pentru tine!

 

  1. Un al treilea produs de care sunt foarte mandra este gelul uv French Over care si-a castigat popularitatea printr-o calitate de necontestat. Ce mi-am dorit eu de la acest gel? Ceva ce nu am gasit la alte firme! Mi-am dorit un gel care sa ramana alb pana la intretinere si sa nu se ingalbeneasca asa cum se intampla cu alte geluri similare, sa fie usor de utilizat, din nou iti spun ca timpul tau este foarte important pentru mine si nu doresc sa ti-l irosesc! Acesta fiind si motivul pentru care consistenta acestui gel este perfecta pentru ca orice specialista sa realizeze un french rapid, dar corect.

 

Acestea sunt primele 3 produse speciale din portofoliul Tienda, am lucrat mult pentru a imbunatati toate formulele si pentru a-ti oferi numai produse de o calitate superioara!

Ma intorc la verificarea produselor, pentru ca fac acest lucru personal, asa ca, draga mea prietena, iti urez spor la unghiute!

Tagged ,

Lasă un răspuns