Cursuri unghii cu gel uv

Timp de citire: 5 minute

Astazi vom discuta despre ce presupune practicarea meseriei de tehnician stilist protezist unghii cu gel uv si cum poti ajunge o specialista in domeniu.

Dupa cum stii, eu sunt de parere ca practicarea acestei meserii de tehnician stilist protezist – unghii false, trebuie sa inceapa dupa ce specialistul in unghii cu gel uv a absolvit un curs de manichiura cu gel uv care sa includa si un curs de manichiura cu oja semipermanenta.

Nu este nici etic si nici recomandat sa incepi sa pui unghii cu gel uv fara a avea o pregatire, un curs de manichiura cu gel uv.

Despre greselile pe care le poti face in cazul in care decizi sa practici aceasta meserie fara a urma un curs de specializare in domeniul unghiilor false, poti citi AICI.

Investitia intr-un curs de manichiura cu gel uv nu este una mare si se amortizeaza foarte rapid, adica iti recuperezi banii intr-un timp foarte scurt.

Pretul unui curs de specializare ca tehnician stilist protezist unghii cu gel uv, la Tienda, este de numai 350 de lei.

Trebuie sa te gandesti ca nu poti face scoala pe cliente si nici nu le poti risca sanatatea! Pe termen lung aceasta actiune nu este productiva deoarece clientele pe care tu inveti, nu se vor mai intoarce.

Hai sa facem impreuna un calcul aproximativ, dupa ce au absolvit cursul de baza la Tienda, specialistele noastre realizeaza manichiuri cu gel uv cu preturi cuprinse intre 70 si 80 de lei, in functie de zona in care locuiesc si experienta formata. Ceea ce inseamna ca au nevoie de maximum 5 cliente pentru a-si recupera investitia. Cliente care vor ramane fidele deoarece standardele tehnicienelor care au absolvit cursurile de stilist protezist unghii false la Tienda sunt ridicate.

Un alt avantaj al cursurilor de constructie unghii cu gel uv este reprezentat de faptul ca acestea se desfasoara in weekend, iar in cazul in care ai si un alt loc de munca, nu trebuie sa iti iei liber.

Cursul de stilist protezist de unghii marca Tienda este structurat in 2 parti: partea teoretica, partea aplicativa.

Partea teoretica a acestui curs include informatii complete referitoare la anatomia unghiei, produsele necesare realizarii manichiurii cu gel uv, utilizarea instrumentelor specifice si sterilizarea corecta a acestora.

Partea practica presupune tehnici de pregatire corecta a unghiei naturale, montarea corecta a sablonului, constructia unghiilor tehnice pentru rezistenta maxima.  Timpul de invatare pentru realizarea formei „Oval” este de 1 zi, la fel si in cazul formei „Patrat”. Vei mai invata tehnici de pilire, realizarea manichiurii French de suprafata si desigur, intretinerea si inlaturarea corecta a unghiilor construite.

Cursul de pictura in tehnica Aquarelle se adreseaza atat celor care sunt incepatoare in acest domeniu, cat si celor care doresc sa-si perfectioneze tehnica de pictura. Vei invata proportiile de culoare necesare in functie de modelul pe care doresti sa-l realizezi, alegerea culorilor astfel incat sa nu se confunde cu gelul sau oja semipermanenta pe care urmeaza sa pictezi si pozitionarea corecta a modelului in functie de forma unghiei.

Sper ca v-am convins sa investiti in voi! 

Tagged , , ,

Lasă un răspuns