7 tipuri de cliente cu care nu vrei sa te intalnesti

Timp de citire:  5 minute

Draga mea, daca ai ajuns aici inseamna ca ne urmaresti si iti multumesc pentru asta. Astazi vreau sa discutam despre pasiunea noastra comuna si situatiile neplacute cu care te-ai puteai intalni pe acest drum pe care l-ai ales. Am discutat cu mai multe fete care au urmat cursuri de stilist protezist unghii false si am realizat impreuna o lista, top 7 cliente cu care nu vrei sa te intalnesti.

In primul rand vreau sa iti spun ca meseria de tehnician stilist protezist unghii cu gel nu este una usoara, chiar deloc, iar daca tu care citesti aceste randuri vrei sa incepi sa o practici, trebuie sa cunosti si situatiile neplacute cu care te vei intalni.

Iata topul nostru:

  1. „Clienta magician”, cea care nu mai apare. Poate ai citit pe grupul de discutii de pe Facebook sau poate ai mai auzit si alte tehniciene spunand ca au intalnit multe cliente care s-au programat telefonic sau prin intermediul retelelor sociale si nu au mai venit.
  2. „Clienta promotionala”, programezi o persoana si apar doua. Ne intalnim des cu astfel de situatii, programam o clienta si vine cu cea mai buna prietena, poate ai timp sa ii faci si ei ceva simplu. Sigur ca exista si clienta a carei „promotie” este reprezentata de copil, catel sau sot.
  3. „Clienta matematician”,  ne referim aici la acele cliente care ne intreaba constant cat costa fiecare produs folosit pentru a putea calcula exact cat valoreaza manichiura lor.
  4. „Clienta infometata”, se hraneste cu gel uv, evident stratul de finish este cel mai delicios si de aceea il roade primul, apoi suna si spune ca i-a crapat gelul uv.
  5. „Clienta specialista”. Ea le stie pe toate, ti-ar putea fi oricand profesoara pentru ca a facut cursurile pe Youtube, dar nu a pus mana pe o pensula niciodata.
  6. „Clienta cu mai multe personalitati”, stiu, esti putin confuza, nu crezi ca exista nu-i asa? Ei bine, eu cred ca o cunosti. De obicei pare foarte prietenoasa, spune ca accepta orice model vrei tu, iti admira munca, iar cand o intrebi daca ii place rezultatul, iti spune ca ar vrea altceva.
  7. „Clienta urmarita”, cum de cine? De iubit/sot! Ea o sa iti spuna de la inceput ca vrea ceva complicat, dar ca nu poatea sa stea mult pentru ca iubitul sau sotul este posesiv si gelos. Acesta o va suna de minimum 15 ori si de vreo 2 ori va trebui sa vorbesti si tu cu el pentru ca „nu crede ca manichiura dureaza atat”.

In cazul in care nu ai urmat inca un curs, te sfatuiesc sa o faci, iti recomand cursurile noastre, nu numai pentru ca sunt managerul firmei Tienda si garantez pentru calitatea tuturor produselor si serviciilor, dar cursurile noastre sunt intensive, dureaza numai 2 zile. Mai multe detalii gasesti AICI.
La cursuri ofer si sfaturi despre cum sa reactionezi in aceste situatii neplacute. 🙂

Spor fetelor!

Luminita Alecu

Tagged , , , , ,

Lasă un răspuns