8 pasi pentru o intretinere reusita

Timp de citire: 4 minute

Draga mea prietena, ti-am prezentat pe pagina de Facebook o serie de tutoriale despre intretinerea manichiurii cu gel uv. Stiu ca ti-au placut si ma bucur foarte mult pentru ca tu si celelalte prietene ale mele ati avut numai reactii pozitive.

Postez aceste tutoriale pentru ca stiu cat este de important pentru tine sa te simti sprijinita, sa ai incredere in munca ta si sa ai pe cine sa intrebi atunci cand ai nelamuriri!

Am realizat aceste serii de materiale video la cererea floricelelor mele de pe grup si voi continua, pentru tine! Pentru ca tu contezi! Imi iubesc fiecare floricica Tienda pentru ca numai impreuna alcatuim un buchet!

Asadar, pentru miile de floricele care ma urmaresc, am realizat un step-by-step pentru intretinerea manichiurii cu gel uv si pe blog, pentru a fi mai usor de salvat.

Dupa cum ti-ai dat seama din titlu, avem 8 pasi de urmat pentru a realiza intretinerea manichiurii tehnice:

  1. Primul pas si cel mai important este dezinfectarea manilor clientei. Acest pas este la fel de important ca sterilizarea instrumentarului si a spatiului de lucru.
  2. Pasul cu numarul doi este reprezentat de indepartarea cuticulelor. Te rog sa ai mare grija de cuticulele clientelor tale! Te sfatuiesc sa folosesti solutia de indepartarea a cuticulelor disponibilia pe site si instrumentele specifice acestei activitati pentru a evita ranirea clientei.
  3. Indepartam 80% din gelul ramas pe unghie. In cazul in care gelul s-a desprins de pe patul unghial, il indepartam in intregime.
  4. Praful ramas dupa etapa de pilire trebuie indepartat cu o perie speciala, iar in zona cuticulei iti recomand sa il cureti cu ajutorul unei pensule imbibata in Cleaner.
  5. Aplicam Deshidratorul, rolul acestuia este sa creasca aderenta gelului si sa ofere rezistenta manichiurii tehnice.
  6. Urmatorul pas il reprezinta aplicarea Primerului non-acid. Acesta poate crea falsa impresie ca nu s-a uscat deoarece unghia ramane lucioasa, insa acest fapt se datoreaza polimerului care ramane pe suprafata unghiei.
  7. Aplicam gelul de baza si refacem zona pilita cu ajutorul aceluiasi gel COVER cu care s-a realizat constructia.
  8. Sigilam unghia cu gelul Finish, iar pentru un efect de catifea poti folosi acest gel FINISH care se polimerizeaza mat.

Pe scurt acestia sunt pasii pentru intretinerea manichiurii cu gel uv, pentru mai multe informatii ma gasesti AICI.

Te astept si pe pagina de Facebook @tienda.ro pentru mai multe tutoriale video.

Tagged , , , ,

Lasă un răspuns