3 solutii pentru a-ti pastra manichiura intacta

Timp de citire: 3 minute

Draga mea floricica, astazi vreau sa-ti vorbesc despre un subiect pe care nu il abordeaza multi traineri, dar cu care sigur te-ai intalnit.

Imagineaza-ti urmatoarea situatie, este ora 22:00, tocmai ce ti-ai terminat manichiura ta, abia acum ai avut timp sa te ocupi si de tine. Stiu, constructia ai facut-o ieri, dar abia azi ai ajuns la model.

Iti admiri opera de arta, esti foarte mandra pentru ca mana dreapta e la fel de bine lucrata ca si cea stanga, stim toate cat de greu este. Dar brusc, iti amintesti, maine e o noua zi de munca si ai 4 cliente. WOW! Manichiura ta va fi distrusa, unghia de la degetul mare sigur va fi pilita. Tragic, nu? Ai lucrat atat de mult la ele, e pacat!

Iata 3 solutii sa-ti pastrezi unghiile intacte cand lucrezi:

  1. Poarta manusi! Da, chiar fac minuni. Pe langa faptul ca asa trebuie sa lucrezi pentru a respecta conditiile de igiena, iti pastrezi si manichiura tehnica neatinsa.
  2. Benzile pentru degete. Stiu, nu ti se par cele mai confortabile lucruri, insa reprezinta o solutie ieftina si care nu da gres!

Daca nu ai niciun produs special la indemana si trebuie sa improvizezi, iti recomandam solutia cu numarul:

  1. Fasa elastica de la farmacie. Da ai citit corect, in lipsa de altceva, poti folosi o data si o faza elastica, insa ea fiind creata pentru un alt scop, nu va fi la fel de eficienta ca benzile pentru degete.

 

Floricelele mele, de ce va scriu aceste lucruri? Pentru ca manichiura voastra tehnica este cartea voastra de vizita! Voi trebuie sa aveti mereu o manichiura cu gel uv neatinsa, chiar daca este greu.

Spor floricelelor!

Cu drag, a voastra prietena,

Luminita Alecu, trainer Tienda 

Tagged , , , , ,

Lasă un răspuns