Mituri despre ACRYLGEL – Se polimerizeaza?

Draga mea floricica, astazi vreau sa vorbim despre Acrylgel, despre proprietatile acestuia si despre toate miturile care se invart deja in jurul acestui produs din diverse motive.

Asa cum ti-am spus, motivele sunt variate si pornesc probabil din teama de nou, teama de schimbare. Dar eu stiu ca tu, floricica Tienda, nu te temi de fel, de nimic! 

Iata cateva dintre miturile care s-au format cu privire la acest produs:

  1. Este scump, nu mi-l permit. GRESIT! Este adevarat ca in momentul lansarii acest Acrylgel costa foarte mult, insa acum il poti cumpara la un pret ACCESIBIL! Poti verifica aici!
  2. Trebuie sa fie depozitat intr-un tub. Sigur ca NU! Recipientul, de orice fel ar fi el, trebuie sa-ti permita sa nu risipesti produsul! FOARTE IMPORTANT! Daca pisica insotitoare la manichiura cu gel sau acryl iti varsa tubul? Pierzi produsul! Asadar, ambalajul pe care l-am ales pentru acest Acrylgel este unul care iti permite sa nu risipesti produs, sa nu pierzi bani si astfel sa fii pe plus!
  1. Atrage praf si scame. ORICE gel trebuie protejat de praf si scame! Acrylgelul nu necesita o atentie speciala, ci doar atentia pe care o oferi oricarui produs din trusa ta de manichiura cu gel. Profesionistele isi ingrijesc produsele cu care lucreaza!
  2. Se rupe de pe unghii. FALS! Acest mit m-a amuzat copios! Cum sa se rupa de pe unghii??? NU! Acest produs revolutionar imbina usurinta de aplicare specifica gelului uv cu rezistenta ACRYLULUI! Stii si tu cat de rezistente sunt manichiurile realizate cu pudra acrylica.
  3. Nu se polimerizeaza. BA DA! Se polimerizeaza 30 de secunde la lampa LED de 24w si 2 minute la lampa UV de 36w!
  4. Nu se poate folosi pe unghii moi sau accidentate. GRESIT! Folosim acryl pentru unghii moi si accidentate pentru ca este mult mai rezistent decat gelul uv! Deci da! Folosim Acrylgel pe unghii naturale, unghii cu defecte sau unghii moi! Este chiar RECOMANDAT!

Draga mea, acest Acrylgel este un produs REVOLUTIONAR, nu pentru ca starneste controverse si pareri neavizate, ci pentru caracteristicile sale pe care ti le voi enumera aici:

In primul rand, poate fi modelat pana cand ajungem la forma dorita, fara sa ne temem ca se intareste si trebuie sa pilim foarte mult pentru a corecta.

In al doilea rand, acesta se modeleaza cu ajutorul solutiei Cleaner, iar Acrylgelul din gama Tienda este compatibil cu toate tipurile de Cleaner.

In al treilea rand, ai o precizie foarte mare in zona cuticulelor deoarece acest produs nu curge! Daca atingi aceasta zona, poti corecta inainte de polimerizare.

Avand toate aceste calitati, iti permite sa ECONOMISESTI TIMP si BANI! Realizezi manichiurile tehnice mult mai rapid, iar recipientul iti permite sa pui inapoi surplusul, fara a-l risipi!

Poti achizitiona ACRYLGELUL din gama Tienda de aici!

Spor fetelor!

Cu drag,

Luminita Alecu

Tagged , , ,

Lasă un răspuns