#Hashtags si UNGHIILE FALSE

Timp de citire: 3 minute

Dragile mele, astazi vreau sa discutam despre #hastags!

Sunt sigura ca le vedeti zilnic pe retelele sociale, #hastags, dar stiti cum pot fi folosite? Pe langa faptul ca acestea transforma culoarea cuvantului pe care il marcati cu acest semn “#”, au si o functie utila! Atat pe Facebook, cat si pe Instagram, puteti da click pe acestea si veti fi redirectionate catre o biblioteca foto ce cuprinde imagini cu acelasi #hashtag.

Se adauga inaintea unui #cuvant, iar daca intentionam sa folosim o expresie, folosim acest semn “_” pentru a separa cuvintele. #In_acest_fel toate cuvintele vor avea aceeasi culoare si vor fi usor de citit.

#Hashtags sunt foarte utile pentru a centraliza manichiurile realizate, de exemplu, daca fiecare dintre noi am folosi hashtags precum #frenchover, #babyboomer_tienda, #acrylgel, #ojasemipermanenta, #lovetienda, #tiendanails, #gelaxyonails, mi-ar fi foarte usor sa va urmaresc si sa va admir manichiurile.

Un alt avantaj al #hashtags este ca sunt internationale si veti regasi munca voastra alaturi de munca altor tehniciene, astfel va puteti inspira sau puteti face schimb de experienta.

Recent Instagram a creat optiunea de a urmari si #hashtags, nu numai persoane.

Va invit sa incercati si voi sa le folositi, sunt distractive si puteti invata din munca altor tehniciene!

Va astept si pe www.tienda.ro, unde veti gasi noua colectie de geluri colorate pe care le-am creat special pentru ca voi sa fiti pe PLUS!

Spor fetelor!

A voastra prietena,

Luminita Alecu

Tagged , , ,

Lasă un răspuns