3 ASEMANARI intre ACRYLGEL si Acryl

Timp de citire: 3 minute

Draga mea floricica, astazi vreau sa discutam despre o tema foarte interesanta pentru multe tehniciene. Din cate am putut obeserva din discutiile de pe grupul NAILSMANIA, multe dintre floricelele noastre au inca intrebari cu privire la acest produs si poate ai si tu. Nu este nimic gresit in a intreba atunci cand avem indoieli cu privire la Gelul UV si la modalitatea lui de utilizare sau cu privire la Acryl, insa cand vine vorba despre Acrylgel este cu atat mai important sa intrebam deoarece este un produs nou si pare ca va revolutiona industria unghiilor tehnice.
Asadar, draga mea floricica, astazi vreau sa iti dezvalui 3 asemanari dintre Acrylgel si Acryl:

  1. Este usor de modelat! Da! Acrylgelul este usor de modelat cu solutie Cleaner si in plus se usuca doar la lampa.
  2. Este la fel de rezistent! Acrylgelul a preluat cele mai eficiente caracteristici de la Acryl, printre care si REZISTENTA.
  3. Poate fi folosit in scopuri de protezare pentru unghiile accidentate, dar este recomandat si in cazul unghiilor subtiri.

Avand multe calitati, Acrylgelul iti permite sa ECONOMISESTI TIMP si BANI! Realizezi manichiurile tehnice mult mai rapid, iar recipientul iti permite sa pui inapoi surplusul, fara a-l risipi!

Poti achizitiona ACRYLGELUL din gama Tienda de aici!

Spor fetelor!

Cu drag,

Luminita Alecu

Tagged , , , ,

Lasă un răspuns