3 DIFERENTE intre Acrylgel si Acryl

Timp de citire: 3 minute

Draga mea floricica, astazi vom vorbi despre diferentele dintre Acryl si ACRYLGEL. Stiu ca Acrylgelul este un produs nou si starneste multe intrebari in randul tehnicienelor, insa lucrurile nu sunt atat de complicate pe cat par.

Iata 3 diferente intre Acryl si Acrylgel:

  1. Acrylgelul nu se usuca la aer! Spre deosebire de Acryl, Acrylgelul se polimerizeaza in lampa, acesta nu se usuca in contact cu aerul. Iar acest fapt iti ofera posibilitatea de a-l modela pana cand ajungi la rezultatul dorit.
  2. Acrylgelul se modeleaza cu solutie CLEANER! Contrar zvonurilor aparute pe internet, Acrylgelul are nevoie doar de Cleaner pentru a fi modelat in forma pe care dorim sa o realizam si este compatibil cu aproape toate solutiile cleaner.
  3. Acrylgelul nu are un miros intepator! Deoarece acesta se modeleaza cu Cleaner si nu cu Monomer (lichid acrylic), insa in cazul in care produsul pe care l-ai achizitionat are un miros intepator, acesta poate fi contrafacut.

Nu uita, Acrylgelul iti permite sa ECONOMISESTI TIMP si BANI! Realizezi manichiurile tehnice mult mai rapid, iar recipientul iti permite sa pui inapoi surplusul, fara a-l risipi!

Poti achizitiona ACRYLGELUL din gama Tienda de aici!

Spor floricelelor!

Cu drag,

Luminita Alecu

Tagged , , , , ,

Lasă un răspuns