Care sunt culorile primaverii?

Timp de citire: 2 minute

 

Draga mea floricica, tu stii care sunt culorile primaverii? Iti spun un secret, nu exista o regula sau vreun document oficial care sa ateste anumite culori ca fiind reprezentative pentru primavara!

Asadar, fiecare dintre noi alege cate o culoare dupa bunul plac despre care poate afirma ca este culoarea primaverii!

Primavara mea are 3 culori superbe! Rosu, verde si roz sunt culorile care ma inspira pe mine in aceasta primavara si sper ca te vor inspira si pe tine!

De ce am ales aceste culori si nu altele? Iti povestesc doar tie, prietena mea, care imi citesti blogul in fiecare saptamana. Le-am ales in urmatoarea ordine: verde, pentru ca in viziunea mea, primavara este verde, iubesc aceasta culoare, imi inspira prospetime, tinerete si pofta de viata!

Apoi am ales culoarea rosie, de ce crezi? Sigur ai ghicit deja, pentru ca rosu pentru mine inseamna pasiune si dupa cum bine stii, fac totul cu pasiune!

Culoarea roz mi-a inspirat echilibrul necesar intre doua culori tari, puternice, doua geluri super pigmentate!

Am ales acest roz pentru prietena mea care iubeste nuantele nude si care poarta cu placere oricand aceasta culoare. La fel ca si mine, o asociaza cu primavara, acest anotimp care aduce liniste dupa furtuni de zapada.

Iti doresc o primavara calda si colorata, asa cum stiu ca este si sufletul tau!

A ta prietena,

Luminita Alecu

Tagged , ,

Lasă un răspuns