5 reguli pentru cabinetul de cosmetica

Dragilor exista cateva reguli de care trebuie sa tinem cont atunci cand ne amenajam spatiul de lucru sau cabinetul de cosmetica, in special acum ca a venit anotimpul cald. Astazi vom vorbi despre 5 dintre acestea, cred eu, cele mai importante:

  1. Verifica termenul de valabilitate pentru fiecare produs in parte! Aceasta procedura trebuie repetata periodic pentru a te asigura ca produsele cu care lucrezi si-au pastrat caracteristicile intacte. Un produs expirat este periculos atat pentru voi, cat si pentru cliente.
  2. Alege temperatura optima! Aerul conditionat nu trebuie sa lipseasca din cabinetul tau de cosmetica! Trebuie sa-i oferim clientei un anumit nivel de confort, scaunul pe care va sta este important, insa si confortul termic este un factor de decizie. Pe langa aceste motive, aerul conditionat este necesar pentru a mentine calitatea gelurilor! Gelurile uv se depoziteaza la o temperatura de maximum 24 de grade Celsius pentru a-si pastra textura si proprietatile.
  3. Lucreaza cu o lampa uv sau led de calitate! In general tehnicienele cu experienta prefera sa aiba pe masa de lucru 2 lampi led sau uv pentru a putea lucra simultan ambele maini.
  4. Nu lucra in aer liber! Radiatiile UV emanate de lumina solara sunt suficient de puternice pentru a va polimeriza gelurile! Daca lasam recipientul gelului uv deschis, il putem gasi polimerizat.
  5. Curata intotdeauna recipientul produsului cu care ai lucrat! Fiecare cutie de gel deschisa, trebuie curatata inainte de a o depozita inapoi in spatiul intunecat in care o pastram. Daca nu curatam bine filetul cutiei, gelul ramas acolo se poate polimeriza, iar in acest fel capacul ramane blocat.

Sper ca v-au fost de folos aceste sfaturi si ca veti tine cont de ele! Vara trebuie sa avem foarte mare grija cum depozitam gelurile, dar si cum mentinem confortul clientelor pentru a nu le pierde in favoarea concurentei!

 

P.S. : Pana pe data de 22.04 avem cateva zile de REDUCERI speciale, urmariti-ne pe www.tienda.ro si pe Facebook pentru a afla noutatile!

A voastra prietena,

Luminita Alecu

Tagged , ,

Lasă un răspuns