Cele 3 REGULI de aur ale Acrylgelului de calitate

Timp de citire: 3 minute
Draga mea prietena, pentru a-ti veni in ajutor, am inventat cele 3 reguli de aur ale Acrylgelului de calitate! Motivul pentru care am decis sa fac asta este ca am descoperit foarte multe produse de o calitate indoielnica si nu mi se pare o idee buna sa pui in pericol sanatatea ta sau a clientelor tale!

Poate crezi ca exagerez, insa foarte multe produse contrafacute sau fabricate in conditii care nu sunt in conformitate cu legislatia europeana pot cauza alergii, inflamatii sau traume irecuperabile clientelor tale, dar si tie!

Acrylgelul este un produs care te ajuta sa economisesti bani! De exemplu poti cumpara un Acrylgel colorat precum Acrylgel 4, 5 sau 6 si il poti folosi pentru a realiza constructia, iar datorita culorii functioneaza ca un cover. Nu face rabat de la calitate, te va costa mai scump decat valoarea banilor!

Testand piata, am ajuns la cateva concluzii, un Acrylgel de calitate trebuie, dar TREBUIE sa respecte urmatoarele reguli #gold:

  1. Acrylgelul bun, de calitate, nu trebuie sub nicio forma sa aiba un miros intepator! Mirosul intepator al produselor din acest domeniu este dat de aditivii chimici adaugati pentru a oferi iluzia de “rezistenta” in cazul manichiurilor tehnice.
  2. Acrylgelul NU trebuie sa se lipeasca de pensula! Spre deosebire de Acryl, Acrylgelul se modeleaza cu Cleaner, pensula se imbiba cu solutie si se modeleaza pe unghie foarte rapid, insa stai fara grija, nu vei fi presata de timp deoarece Acrylgelul nu se intareste in prezenta aerului, ci se polimerizeaza ca si gelul uv! In cazul in care produsul tau se lipeste de pensula si nu iti permite o modelare usoara, nu este un produs de calitate!
  3. Acrylgelul trebuie sa aiba o textura de plastilina! Da, ai citit bine, acesta nu trebuie sa fie nici foarte fluid, dar nici greu de manevrat! Trebuie sa aiba o consistenta care sa iti permita sa controlezi cu precizie aplicarea sa langa cuticula, realizarea apexului, dar si prelungirea patului unghial.

Draga mea prietena, ai grija de sanatatea ta si respecta aceste reguli #gold, ele pot face diferenta in ceea ce priveste sanatatea ta si a clientelor tale!

Iti recomand sa folosesti Acrylgelul in realizarea manichiurilor tehnice, este un produs revolutionar, poate fi aplicat pe unghia naturala, poate fi folosit pentru a construi forme extreme si NU necesita MONOMER!

Daca inca nu esti convinsa de performantele la care poti ajunge folosind Acrylgel, te invit pe pagina noastra de Facebook unde vei gasi o serie de tutoriale in care sunt prezentati toti pasii necesari pentru a realiza French de interior sau Babyboomer utilizand doar Acrylgel.

A ta prietena,

Luminita Alecu

Tagged , ,

Lasă un răspuns