Totul despre Acrylgel

Timp de citire: 3 minute

Dragile mele floricele, am observat ca exista inca foarte multe tehniciene care au intrebari cu privire la modalitatea de aplicare a Acrylgelului. Pentru a inlatura orice nelamuriri, am hotarat sa reiau acest subiect si sa povestim in aceasta seara despre etapele corecte de aplicare pentru acest produs atat de special.

In primul rand, Acrylgelul se extrage din recipientul sau, utilizand o spatula pentru a controla mai usor cantitatea aplicata pe unghie, insa in cazul in care considerati ca ati aplicat mai mult produs decat era necesar, il puteti pune inapoi in recipient.

Principalul motiv pentru care Acrylgelul este depozitat intr-un recipient cu capac si nu intr-un tub, este acela ca poate fi pus inapoi in cazul in care nu ati nimerit cantitatea necesara.

Odata aplicat pe unghie, acesta se modeleaza cu o pensula plata si substanta Cleaner. DE RETINUT: Acrylgelul nu necesita Monomer!

Acesta trebuie sa fie usor de aplicat deoarece una dintre cele mai importante calitati ale acestuia este ca scurteaza timpul de lucru cu cel putin 30%.

Urmatorul pas in realizarea manichiurii cu Acrylgel este reprezentat de POLIMERIZAREA la lampa led sau uv, in functie de recomandarile disponibile pe site la descrierea produsului.

Pentru a va veni in ajutor, am creat cele 3 reguli de aur ale unui Acrylgel de calitate, de care va rog sa tineti cont. Acestea reprezinta principalele caracteristici ale unui produs de calitate si au rolul de a va ajuta sa identificati produsele pe care le puteti utiliza in siguranta!

Asadar:

  1. Acrylgelul NU trebuie sa aiba un miros intepator!
  2. Acrylgelul NU trebuie sa se lipeasca de pensula!
  3. Acrylgelul TREBUIE sa aiba textura de plastilina!

Daca mai aveti intrebari, le astept pe pagina de Facebook, dar si pe grupul de discutii.

P.S. Nu uitati ca pana pe 2 Mai puteti beneficia de REDUCEREA de 15% disponibila la mii de produse, folosind codul “NAILSLOFT” pentru ca daca nu ajungeti la Loft, vine Loft-ul la voi!

Spor fetelor!

A voastra prietena,

Luminita Alecu

Tagged , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns