Seminarii Nailscope – YOUTUBE

Timp de citire: 5 minute

Draga mea floricica, ma bucur foarte mult ca devenim din ce in ce mai bune prietene si vreau sa mai imparatsesc ceva cu tine. Cred ca stii deja ca pe canalul nostru de Youtube gasesti majoritatea videocliplurilor pe care le-am creat si sunt organizate foarte bine in functie de tematica.

Pe tienda.ro, vei gasi urmatoarele liste de redare: Seminarii Nailscope, Gelaxyo Express, Gelaxyo Karat Acrylgel, Video Tutoriale, Gelaxyo Karat French Over, Euronagel, Gelaxyo: Karat Nails Cover, Gelaxyo Karat Gel Polish.

Acum le vom analiza pe rand pentru ca tu sa stii exact unde sa cauti atunci cand doresti sa vizionezi materialele incarcate de echipa Tienda pe canalul de Youtube:

  • Seminarii Nailscope: in acest playlist vei gasi seminariile pe care noi le realizam pe Facebook, momentan sunt 34 si abordeaza teme precum Candyball, Babyboomer cu Acrylgel, Realizare Stiletto cu model vitraliu si altele, fiind ordonate descrescator in functie de data.
  • Gelaxyo Express este playlitst-ul in care am urcat toate materialele de prezentare, aici puteti observa culorile gelurilor noastre din aceasta gama, consistenta si cum arata ele aplicate pe tipsuri.
  • Gelaxyo Karat Acrylgel este poate unul dintre cele mai populare playlist-uri deoarece contine un material video step by step ce prezinta constructia cu Acrylgel, dar si un test de viteza.
  • Video Tutoriale: aceasta lista de redare prezinta un numar mare de tutoriale segmentate pe etape cu teme precum Migdala de salon sau Migdala ruseasca.
  • Gelaxyo Karat French Over este al cincilea playlist pe care il vei gasi pe canalul nostru de YT si propune diverse modalitati de utilizare pentru gelurile de pictura si french.
  • Euronagel este cea mai scurta lista de redare prezenta pe Tienda.ro, contine un singur material video de prezentare pentru gelul 3 in 1 Euronagel.
  • Gelaxyo: Karat Cover prezinta gama de geluri Cover, printre care si gelurile pentru realizarea apexului, Forming 1, 2 si 3.
  • Gelaxyo Karat Gel Polish contine gama de oje semipermanente Gelaxyo. In acest playlist puteti urmari materialele video care arata cat de pigmentate sunt ojele semipermanente, dar si ce culori avem in portofoliu.

 

Sper ca aceste explicatii ti-au fost utile si ca acum vei utiliza mai des Youtube in functie de nevoile tale!

A ta prietena,

Luminita Alecu

Tagged , , , , ,

Lasă un răspuns