Gelul UV 3 in 1. Cel mai bun gel uv pentru incepatoare?

Timp de citire: 3 minute

Gelul UV 3 in 1 Euronagel by Tienda este un gel care poate fi folosit ca si baza, gel de constructie, dar si gel finish. Noul produs din portofoliul nostru are o textura vascoasa, simuland un efect de miere, astfel putem afirma ca nu curge de pe sablon si vei putea realiza mai multe unghii tehnice simultan.

Eu il recomand la fiecare curs de baza deoarece il consider perfect pentru incepatoare, in special datorita efectului de autonivelare care scuteste mult timp in etapa de pilire si uniformizare a suprafetei unghiei tehnice.

Pentru orice tehiciana aflata inceput de drum timpul de lucru este un adevarat factor de stres, clientele nu au rabdare, nu inteleg ca ai nevoie de exercitiu pentru a lucra rapid, iar gelul 3 in 1 Euronagel poate fi foarte folositor in aceste situatii.

Ca si in cazul gelurilor clasice, unghia naturala trebuie pregatita prin pilire usoara si apoi tratata cu primer. Dupa polimerizare, acest gel uv ofera unghiilor un luciu perfect si nu mai necesita aplicarea unui top coat, insa daca doresti, poti aplica.

Timpul de polimerizare in lampa uv este de numai 2 minute. Polimerizat in lampa led, poate crea o usoara senzatie de arsura, ca aproape orice alt gel uv de calitate.

De altfel, aceasta senzatie de arsura este absolut normala deoarece polimerizarea este reactia chimica  in cursul careia se creeaza legaturi noi intre moleculele din gel. Ceea ce se intampla, de fapt, este foarte simplu, gelul uv trece din stare lichida in stare solida. Starea fluida, gelul uv proaspat aplicat, este caracterizata de o energie chimica mai inalta, iar starea solida, gelul intarit, este caracterizata de o energie chimica scazuta. In cursul procesului de polimerizare diferenta de energie dintre cele doua stari este eliberata sub forma de caldura. Reactia chimica este initializata cu o cantitate mica de energie uv primita de la lampa, dupa care reactia continua pe cont propriu cu degajare de caldura, care se opreste doar la atingerea starii solide.

Asadar, daca aveai inca indoieli cu privire la alegerea gelului potrivit pentru tine, sper ca acest articol te-a ajutat sa te informezi corespunzator.

 

Pentru orice alte informatii, ma poti contacta pe pagina mea de Facebook.

A ta prietena,

Luminita Alecu

Tagged , , , , , ,

Lasă un răspuns