3 lucruri pe care TREBUIE sa le inveti la cursul de TEHNICIAN STILIST PROTEZIST unghii cu GEL UV

Timp de citire: 2 minute

Draga mea prietena, alegerea cursului pe care doresti sa-l urmezi este una foarte importanta. Nu orice curs iti ofera toate informatiile de care ai nevoie, unele cursuri dureaza prea mult si nu iti poti elibera programul astfel incat sa ajungi la timp, asadar trebuie sa studiezi cu atentie programul cursurilor pe care le incluzi in lista ta.

Personal, cand am creat cursul de baza by Tienda, am luat in calcul foarte multi factori cum ar fi:

  • Faptul ca trebuie sa fie un curs intensiv de numai 2 zile, in weekend, pentru ca tu sa iti poti elibera programul.
  • Faptul ca tu trebuie sa inveti la acest curs de baza mai mult decat se invata la altele, astfel informatia predata nu cuprinde numai teoria mentionata AICI , ci si foarte multe completari care reprezinta raspunsurile la intrebarile tale.
  • De asemenea, pentru mine a fost foarte important ca tu sa stii ce inseamna sa fii tehniciana, dar si clienta! In cadrul cursul pe care il sustin la scoala Tienda, nu vei avea nevoie de model deoarece vei fi pusa atat in postura de tehniciana, cat si in rolul de clienta.

Am creat aceasta SCOALA DE MANICHIURA TEHNICA avand ca scop ca fiecare eleva sa invete cat mai mult intr-un timp scurt, dar imi place atat de mult ceea ce fac incat ofer consiliere in acest domeniu si dupa terminarea cursului.

Sfatul meu pentru tine este ca in momentul in care faci o alegere sa fii foarte atenta la aceste 3 lucruri:

  1. Cursul trebuie sa cuprinda si informatii despre sterilizare! Obiceiurile pe care le deprinzi in perioada de invatare sunt esentiale deoarece odata invatata o etapa intr-un mod eronat este foarte greu de corectat.
  2. Tehnica de pilire este la fel de importanta si trebuie sa aiba capitolul ei in partea de teorie. Atat directia de pilire, cat si granulatiile pilelor folosite in fiecare etapa de constructie a unghie cu gel uv, sunt subiecte ce necesita atentie. Nu poti pili unghia naturala si constructia cu gel uv utilizand pile cu aceeasi granulatie!
  3. Alegerea sablonului in functie de forma unghiei, in special in cazul unghiilor cu imperfectiuni, reprezinta etapa care face diferenta intre o constructie cu gel uv reusita si una inestetica, prin urmare trebuie sa stii cum se alege si cum se pozitioneaza corect.

Sper ca ti-am fost de ajutor si ca o sa faci alegerea corecta in ceea ce priveste nivelul cursurilor pe care doresti sa le urmezi in acest domeniu!

 

Cu drag,

Luminita Alecu

Tagged , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns