Importanța sterilizării instrumentarului – Irina Cernei

Pentru că s-a tot vorbit în ultimul timp despre cât de important este să ne spălăm pe mâini, îmi doresc să înțelegeti cât de important este și în acest domeniu dezinfectarea și sterilizarea instrumentarului și a mesei de lucru, fapt care influențează și lista de prețuri.
Din 2015, de când am început să lucrez intens în acest domeniu, pot să număr pe degete de câte ori am fost întrebată despre instrumentarul folosit, dacă e dezinfectat. Nu stiu de ce, aproape nimeni nu este interesat de acest aspect, cu toate că este deosebit de important. Nu este vorba despre a avea doar unghii tehnice, cu costuri cât mai mici.
Este mult mai mult decât atât, așa cum aveți grijă de ten sau de păr, în egală măsură ar trebui să acordați atenție și unghiilor.

gel uv rubber base oja semipermanenta

Pentru a executa corect o manichiură, din toate punctele de vedere, este necesar să investești în educația ta, în cursuri de specializare, deoarece manichiura tehnică diferă foarte mult de manichiura clasică. Am fost întrebată de multe ori de cliente care nu puteau ajunge din lipsă de timp la manichiură, dacă își pot cumpăra freză să își facă singure unghiile.

Desigur, este decizia fiecăruia ce face, eu clar nu recomand fără un curs despre cum ar trebui folosită freza.

Pare ușor de făcut stilizarea cuticulei, pentru că deja stăpânim tehnica și am învățat și exersat foarte mulți ani.

Dar trebuie să înveți în cadrul unui curs despre cum să alegi freza potrivită, ce capete pot fi folosite pentru stilizarea cuticulei și ce turații trebuie să utilizezi pentru fiecare capăt în parte.

Am văzut cum o manichiură realizată corect schimbă instant mâna femeii, de fericirea de pe chipul ei nu mai spun, este magnific.

Apreciați-vă mai mult și tindeți spre lucruri calitative, chiar dacă în momentul de față poate nu sunt posibile.

Fiți pozitive!

Iubiți-vă mai mult și savurați momentele de relaxare din această procedură.
Sper ca de acum înainte să se pună accentul pe aceste detalii atât de importante, ca dezinfectarea și sterilizarea instrumentarului.

Înainte de a judeca prețul unui serviciu, gândiți-vă câtă muncă este în spate până se ajunge în momentul în care primiți manichiura perfectă într un mediu adecvat acestei proceduri.

Evident, trebuie să aveți grijă, pentru că DA, prețul mai ridicat nu reflectă neapărat și calitatea superioară.

În altă ordine de idei, abia aștept să revin la activitatea mea iubită.
P.s. Nu uitați! Bucurati-vă de momentul de răsfăț, aveți acele 2 ore plus-minus în care puteți reflecta asupra vieții sau pur și simplu să stați la o discuție plăcută cu tehnicianul dumneavoastră. Vă pup, să ne revedem cu bine și sănătoși! #stayhome #staysafe

 

IRINA CERNEI

BRAND AMBASSADOR TIENDA

Tagged , , , ,

Lasă un răspuns