TOPUL PRODUSELOR NECESARE LA ÎNCEPUT DE DRUM – NICOLETA GUȘATU

Cum alegi produsele pentru manichiură dacă ești la început de drum?

Nu cunoști foarte multe produse din portofoliile brandurilor, vezi peste tot păreri, dar nu știi ce să alegi. Te ajut eu!

În primul rând, trebuie să faci diferența dintre un produs de calitate superioară și unul slab calitativ încă de la început. Capcana în care cad majoritatea tehnicienelor începătoare este cea a prețului!

Studiezi mai multe site-uri de specialitate și consideri că produsele care te-ar costa mai puțin ar fi mai eficiente, nu? GREȘIT! Și îți explic și de ce, produsele ieftine sunt în general produse chinezești, produse care nu se ridică la normele europene, de cele mai multe ori ingredientele nu sunt mentionate sau nu sunt traduse, iar acest fapt vă expune atât pe tine, cât și pe clientele tale la anumite riscuri. Am început cu ingredientele pentru că pentru mine sănătatea este pe primul plan.

Următorul motiv pentru care această alegere nu te va avantaja este acela că manichiurile cu gel uv, ojă semipermanentă sau acrylgel, realizate cu produse de o calitate îndoielnică, nu vor rezista în timp. De multe ori nu rezistă nici măcar câteva zile, prin urmare pierzi primul val de cliente pe care l-ai obținut cu greu, iar produsele sunt numai bune de aruncat.

Primele produse pe care le achiziționezi reprezintă o investiție pentru tine, te sfătuiesc să alegi cu grijă, dacă nu dispui de o sumă foarte mare de bani, este de preferat să achiziționezi produse de calitate, dar în cantități mici, astfel încât să oferi încă de la început servicii de calitate superioară, iar cu banii câștigați din primul val de cliente îți poți permite să-ți completezi stocul.

Un alt punct de vedere pe care ar trebui să-l iei în calcul este acela că în ziua de azi, clientele studiază și ele piața și cunosc brandurile care oferă calitate, dacă tu ai pe masa de lucru produse care au recenzii negative, clientele vor renunța la tine deoarece își doresc servicii de top.

Desigur, cred că este de la sine înțeles și faptul că lucrezi mult mai greu cu aceste produse, ba curg, ba nu se polimerizează, se desprind de la vârfuri etc.

Pentru a beneficia de o calitate superioară, eu îți recomand aceste produse:

  1. Sterilizator
  2. Pilă electrică
  3. Lampă
  4. Soluție antifungică
  5. Dehydrator
  6. Primer
  7. Rubber base
  8. Gel 3 în 1
  9. Oje semipermanente
  10. Top sau gel finish
  11. Pile de carton
  12. Cleaner

Pe parcurs vei putea să reinvestești o parte din profit astfel încât să ai cliente mulțumite și de produsele pe care le utilizezi și de serviciile prestate.

Sigur că există o gamă variată de kit-uri AICI.

Nicoleta Gușatu

Brand Ambassador Tienda

Tagged , , , ,

Lasă un răspuns