Formele Extreme – Elena Stoica – Brand Ambassador

Formele EXTREME necesită foarte multă răbdare, timp și cunoștințe tehnice solide ?

Deși tehnica extreme nails nu este prea cunoscută, totuși “febra” competițiilor online a luat amploare!

De aceea, este necesar ca orice tehnician desăvârșit să o cunoască și să aleagă corect produsele cu care se lucrează pentru realizarea formelor extreme!

 Am decis să vă împărtășesc din experiența mea având în vedere că am participat la mai multe competiții naționale și internaționale unde am obținut premii importante.

Formele extreme sunt aceleași forme cunoscute, cum ar fi stiletto, migdală rusească, edge, dar de lungimi foarte mari, de aproape 10 cm sau forme deosebite, inedite, inventate de voi

Deși aceste forme și lungimi nu sunt purtate în viața cotidiană, munca din spatele lor este uriașă și iți vor dezvolta și schimba viziunea asupra construcției unghiilor.

Investește în tine!

Pentru a avea rezultate spectaculoase eu vă recomand sa folosiți pentru realizarea acestor unghii, Acrylgelul! De ce? Pentru că:

✅se modelează ușor

✅se pilește ușor

✅scurtează timpul de realizare a acestor forme

Vă recomand să învățați să folositi acest produs pentru a asimila cât mai multe informații și pentru a fi mereu în pas cu ultimele tendințe și tehnici.

Pentru decorarea și înfrumusețarea acestor unghii puteți folosi o multitudine de produse de tip Nail art (pietre, folie de transfer, paiete, stickere sau tatuaje de apă), diferite tehnici de pictură ( one stroke, pictură în gel sau ojă semipermanentă, pictură în tehnica acuarelei) cât și elemente realizate din gel 3 D sau pudra acrilică!??

 Îndrăznește să crezi in tine, dezvoltă-ți abilitătile și asimilează toate informațiile pentru a-ți defini personalitatea și pentru a da frâu liber imaginației! ARTA este cea mai profundă expresie a creativității umane!

Stoica Elena – ambasador Tienda, trainer și formator autorizat

Tagged , , ,

Lasă un răspuns