Versatilitatea… o calitate la modă

În ciuda a ceea ce se scrie prin majoritatea revistelor glossy de prin România, poți să arăți wow și fără să cheltuiești prea mult… Și am ales să vă demonstrez acest lucru într-o manieră mai rock… soft e adevărat, astfel încât ținutele să se potrivească aproape oricărui gen de temperament, indiferent de siluetă, vârstă sau ocazie.

Trebuie doar să alegi cu grijă piesele vestimentare principale, în așa fel încât, accesorizând diferit, ținuta să devină versatilă.

Rochia pe care am ales-o este din colecția Versace pt. H&M și a costat în jur de 300 RON, iar jacheta din piele sintetică este de la OUTWEAR, preț 100 RON.

Rochie H&M si jacheta Outwear

Inițial gândisem ținuta pentru seara de Revelion, dar cum planurile s-au schimbat, am pus-o la păstrat în garderobă, gândindu-mă că ar fi potrivită și pentru un eveniment cu tentă mai alternativă, pentru club sau un concert live.

Collage

Ca să iasă în evidență versatilitatea ținutei, am schimbat accesoriile, adaptând ținuta pentru mai multe feluri de ocazii și stări.

Da ok, geanta este Fendi o să spuneți, însă trebuie să vă spun că este cumpărată de la un outlet, iar forma clasică și culoarea ușor de asortat o fac să fie acel gen de investiție care se justifică prin calitatea excepțională a produsului și merită orice gen de sacrificiu.

TINUTA 2+

Eșarfa este creația unui designer israelian și am primit-o cadou. Ador animal printul, cu condiția să fie folosit cu parcimonie și înțelepciune, de preferat în combinație cu uni-uri viu colorate sau negru. Ochelarii aurii sunt H&M, 10 RON la soldurile din sezonul trecut și dau ținutei acel „je ne sais quoi” care te ajută să te faci remarcat și să ieși din anonimatul mulțimii.

Varianta cu plicul alb și dimensiune mult mai mică este un pic mai elegantă, iar cizmele sunt twistul necesar pentru a da ținutei o tentă mai cool.

TINUTA 1

Și, în final… nu vă fie teamă să accesorizați ținuta cu… unghiuțele voastre și cu o manichiură specială care rezistă 3 săptămâni.

Poza prelucrata nails

O zi frumoasă vă doresc, chiar dacă este ploioasă!

Bisous,

Catinca

Lasă un răspuns