5 articole pentru împrospătarea machiajului pe care ar trebui să le aveți în geantă

Ca make-up artist sunt în dificultate când trebuie să aleg ce produse pentru retușul machiajului de peste zi ar fi necesar să am în geantă… pentru că mereu sunt situații de “urgență” și, sincer, singurul lucru care îmi lipsește este ordinea!

Sunt mereu tentată să car după mine toată casa, chiar și în zilele libere, când nu sunt nevoită să am trusa de machiaj la purtător!

Cu ceva vreme în urma vă povesteam, într-un alt articol de-al meu, despre produsele și accesoriile de înfrumusețare pe care le avem în arsenalul nostru acasă, în Dulapul fermecat.

Ei bine, când vine vorba despre machiaj și retușul lui de peste zi, lucrurile ar trebui să fie mult mai simple!!!

So here we goes:

1. Șervețele uscate pe care le veți folosi prin tapotare ușoară pentru a îndepărta excesul de sebum.

2. Bețișoare de bumbac pentru a estompa machiajul ochilor (uneori fardurile se mai “adună” în pliul pleoapei)

23.05-produs-52-lung-01-compact-mack-up-palette

3. Pornind de la principiul că machiajul complet a fost realizat acasă, puteți elimina din portfardul pe care sunt convinsă că îl aveți zilnic în geantă fondul de ten și rimelul, dar pentru retușul bazei de machiaj veți avea nevoie de o pudră. Eu v-o recomand pe cea compactă, e mult mai ușor de transportat, ocupă mai puțin spațiu și nu există riscul de a se împrăștia prin geantă.

 

 

 

 

 

velvet-blush-fard-obraz

4. Un blush natural, cu nuanță caldă, roz, corai sau piersică este un must have, pentru că de-a lungul zilei avem tendința de a pune mâna pe față și, oricât de rezistentă ar fi baza de machiaj… you can never tell… Un avantaj al blush-ului: are și oglindă în care vă puteți verifica și retușa machiajul!

 

 

 

 

 

lipstickglow-up-pink

5. Și, bineînțeles, ultimul, dar nu cel din urmă: un ruj de buze sau un gloss!

 

 

 

 

 

 

Mai multe despre secrete profesionale de make up pe www.stelasapera.ro

 

Lasă un răspuns