Afiliere – beneficii si modalitate de functionare

Bună, draga mea! 

Vreau să îți ofer șansa de a te implica mai mult in familia Tienda, în calitate de afiliat cu multe beneficii!

Probabil că ai văzut deja pe site că există un meniu de „Recompense”, unde găsești opțiunile „Fidelitate” și „Afiliere”.

Punctele de fidelitate le primești atunci când achiziționezi tu produse de pe site, însă prin programul de afiliere primești bani atunci când altcineva comandă un produs recomandat de tine!

Eu știu deja că recomanzi produsele Tienda, de ce să nu câștigi bani de fiecare dată când cineva cumpără un produs recomandat de tine?

Am creat programul de afiliere special pentru tine ca un venit suplimentar pe lângă activitatea principală.

Modalitatea de funcționare este foarte simplă, atunci când ești logată în contul tău de pe site vei vedea la fiecare produs un link de afiliat, acest link este unic, a fost creat pentru contul tău, iar tu îl poți distribui pe rețelele sociale, Facebook, Whatsapp oricui dorești, dacă cineva achiziționează acel produs pe care tu l-ai trimis prin link-ul de afiliat, vei primi o recompensă în bani.

Eu cred că îți poți crește semnificativ veniturile recomandând produsele pe care tu deja le iubești, nu există o limită de recomandări, câștigi atât cât te implici, însă am câteva sfaturi și exemple ca să ai mai mult succes în noua ta activitate de afiliat.

Atunci când postezi pe Facebook, fie că postezi pe pagina ta, fie că postezi pe grupurile de discuții, asigură-te că ai rețeta perfectă pentru a atrage atenția celorlalte tehniciene: elemente emoționale, tehnice și raționale, dar și o îndrumare către produs!

Iată câteva exemple:

  1. Bună??, astăzi am lucrat (modelul/forma unghiilor, ex. French/Migdală etc.) și mi-am dat seama cât de important este să lucrezi cu un produs care (să nu curgă/ să fie autonivelant/ să aibă putere mare de acoperire), clienta mea avea unghiile (moi/fragile/pătate/asimetrice) iar produsul “X” m-a salvat. Îl recomand (tehnicienelor experimentate/ tehnicienelor începătoare/ tehnicienelor care sunt în criză de timp/etc) pentru că este cea mai bună alegere❤ dintre toate produsele testate de mine. Voi cum vă descurcați când sunteți în criză de timp?
    Puteți achiziționa produsul de aici : LINK
  2. Hello ? voiam să vă prezint cu ce mi-am ocupat timpul astăzi. ? Clienta mea a ales (un model/o formă/ o pictură) care să se asorteze cu bradul de Crăciun, dar care să se potrivească și la birou. Cred că avem toate acest tip de cliente care sunt restrictionate de mediul în care lucrează și nu pot alege decât (un model simplu/ unghii scurte/ pictură simplă) ? nu mi-aș putea imagina cum ar fi să nu-mi pot exprima creativitatea chiar și prin manichiura. ?  Am folosit: LINK
    Voi cu ce tipologii de cliente lucrați?
  3. Vă prezint lucrarea mea de astăzi ?, satisfacția de pe fața clientei nu poate fi descrisă în cuvinte. Am ales să realizez acest model ca ocazie unică pentru clienta și prietena mea „Laura” care mi-a mărturisit că nu a purtat niciodată unghii atât de spectaculoase și era foarte curioasă cum rezistă la activitățile de zi cu zi. Evident că nu va avea probleme, am folosit produsul: LINK și rezistă până la 8 săptămâni, chiar vă recomand să-l încercați.
  4. Fetelor??, trebuie să vă povestesc ce am pățit azi, sigur multe dintre voi s-au întâlnit des cu această situație. Una dintre clientele mele a întârziat (20 de minute/15/etc) ?, dar nu am putut să o refuz pentru că (era una dintre clientele mele vechi/ e însărcinată?/ etc. ) și își dorea o manichiură complexă (babyboomer/formă complexă/ model pictat/etc.), evident că nu mai aveam timp să ii realizez manichiura dorită, dar am zis să încerc să improvizez ceva să fie mulțumită.
    Am fost surprinsă de timpul pe care am reusit să îl salvez folosind “X” din gama Gelaxyo/Euronagel, am realizat (construcția/modelul/forma) mai repede ca niciodată și am reușit să-i creez clientei manichiura dorită chiar dacă a întarziat❤. M-am gândit să împărtăsesc asta cu voi și să va recomand produsul: LINK. Voi cum procedați în astfel de situații?

Aștept să-mi spui dacă îți dorești să faci parte din programul nostru!

Găsești mai multe informații pe aici. 🙂

Cu drag, Luminița Alecu

Tagged ,

Lasă un răspuns